| XzXzXz a întrebat:

Nu este vorba despre acelasi baiat este vorba despre altul, Deci se numeste Marian si e mai mare cu 2 ani decat mine e impreuna cu cea mai buna prieena a mea si se cam da la mine adica cum sa va zic cand ea pleaca acasa el vine la mine ma ia in brate iar daca stau intr-un loc ma ie de acolo si cum ss zic daca sunt plictisita vne si vorbeste cu mine uneori nu conteza ca iubitalui e langa noi el tot vin langa mine.De ceva timp vobim in fiecare zi pe messsi am tot enerveaza ca sa ii dau nr meu de tell dar nu vreau ca cine stie la ce ora ma suna sau mareu cand vorbim pe mes imi zice ca sunt mult mai dretreaba decat Alexandra(iubita lui)si ca imi poate zice mai multe decat ii ppoate zice ei.Intr-o zi cand m-am dus la mama mea la magazin era si mama lui mereu vorbesc cu ea imi zice, Ce faci gagik,laughinginfien si cum sunt mamele au inceput sa discute eu eram singura care eram langa ele vorbesc ele ce vorbesc si deodata mama lui(Marian)Ii zice mamei mea ca cica i-a zis Marian ca daca ma lasa sa fiu cu el.EL STIE Ca eu sunt apropiata de mama si cai spun aproape tot n-a avut curaj sa-mi zica mie in fata.Deci ce sa-i zica ca eu sunt genu de fata care vrea sa aiba multi prieteni si fete si baieti Cum sa-i zic sa ma lase in pace?

6 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Ce ai prefera sa auzi o musca bazaind sau un rau curgand?

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Spune-i ca ie un tampit ipocrit, nu stiu de ce mai vorbesti cu el... Baga-l si scoate-l de cateva ori si lasa-l in plata lui de taran!
Bafta si distractie placutawinking

| XzXzXz explică (pentru theboywithanewbrightwonderfulfuture):

Nu e chiar asa usor pentru ca eu mereu glumesc cu l si il fac in toate felurile iar el la fel i-am zis mereu cand nu ma lasa in pace sa ma lase dar nai cu cine vorbi se baga cam mult in viata mea! ORICUM MERSI

| MaRiiH a răspuns:

Spune-i Prietenului Tau de el Cu siguranta daca este ca mine il aranjeazawinking laughing

| XzXzXz explică (pentru MaRiiH):

Prietenul meu e mai mik cu un an decat el iar eu mai mik cu un an decat prietenul meulaughing

| oanaa2 a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa ii spui prietenei tale despre ceea ce ti se intampla cu iubitul ei, nu sa dai curs acestei situatii.