| rrrrares33 a întrebat:

Buna TPU.
Nu inteleg de ce cand se ia cineva pe strada de mine, chiar si daca stiu ca-mi este inferior fizic tot nu pot sa dau in el... pur si simplu eu cand vreau sa misc pumnu ma opresc si stau.
Cum as putea sa fac sa nu-mi mai fie frica de bataie.?

13 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Buna!
Crezi ca totul se rezolva prin bataie?
Daca cineva, oricat de pricajit ar fi aduce ofense la adresa ta nu trebuie sa-l iei la bataie.Ii dai o replica buna si "la revedere".

| fafanstefan a răspuns:

Pretene u ai o problema in ce sens se ia de tine te ia la bataie sau te injura? ori ii rasp verbal ori da in el ca in sacu de box.

| Oana92 a răspuns:

Ai castiga mai mult daca nu i-ai baga in seama, indiferenta doare mai tare. Violenta e folosita doar de brute, oamenii civilizati incearca sa poarte un dialog sau sa ignore idiotii si folosesc forta fizica doar in cazuri extreme. Nu mai baga in seama toti incultii care nu au alta treaba decat sa se ia aiurea de oameni pe strada, dovedeste ca le esti superior nu doar din punct de vedere fizic.

| VladGH a răspuns:

Capul conduce pumnul si nu invers. Inseamna ca este sanatos cu nervii, asta e bine ca te poti stapini.

| xXAlphaXx a răspuns:

In general astia care is smecheri ii numai gura de ei...II dai o palma si zboara pe cealalta parte a strazii

| Arkhasas a răspuns:

Mulţi nu înţeleg că la oamenii primitivi funcţionează doar metode primitive, şi că nu merge cu vorba bună la oameni primitivi.

| Constantin112 a răspuns:

In peimul rand nu are nici o legatura sexul cu bataia.
In al doilea rand daca esti un om cu capul pe umeri si cu minte in cap nu rezolvi problemele cu bataie.
De ce nu rezolvi problemele cu bataie? iti zic eu de ce : Acum 2, 3 luni spre sfarsitul anului cand aproape sa luam vacanta doi colegi de ai mei s-au luat la bataie cand au iesit de la scoala s-au batut ei ce s-au batut pana cand unul dintre ei i-a spart doi dinti celuilalt...automat tipul cu dinti sparti a mers la politie i-a scazut nota la purtare la 5 si a ramas repetent.
Deci crezi ca e bine sa rezolvi lucrurile cu violenta? Eu zic sa te mai gandesti.
Ciao si ai grija de tine.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Cred ca tu cand spui ca vrei sa lovesti pe cineva te referi la copchii aia mici si smecheri cu care nu poti vorbi omeneste.eu unul te inteleg, si de mine cand se ia cineva pentru mine e mai important sal lovesc pe ala decat faptul ca vine cu politia, cu tacsu cu masa etc.cand nu ripostez ma simt extrem de prost si imi auto-distrug respectul de sine.mam batut de multe ori, fac si sala, am facut judo.si nu am dat cu pumnul (in fata) decat o singura data in viata.atunci i-am spart dintii aluia si a inceput sa planga(si era cu vreo 3 ani mai mare).
deci atunci, mam mai batut.nu ma intelege gresit,nu m-am dus eu la ei sa le arat ce macho is,dar daca cineva avea o problema cu mine,o "rezolvam".
si ca sa invingi frica asta trebuie s-o iei incep adica, cand vrei sa-l bati pe unu, in loc sa-i dau cu pumnu cat de tare poti, dai cu palma(si aia doare la fel de tare, insa nu lasa traume).

| SammiSchüler a răspuns:

De ce ai vrea sa lovesti un neajuns care se ia de tine?

| KoaLaBoY a răspuns:

Pai...poti incepe prin a fi mai violent.

| CGF31 a răspuns:

Buna seara Rares.
Dar eu nu inteleg de ce vrei tu neaparat sa lovesti o persoana? O sa te crezi mai macho daca lovesti? Esti mai barbat? Ai avea ce sa povestesti in fata prietenilor si iubitelor?
Ca sa lovesti o persoana o poti face si prin vorbe, prin probleme in societate nu neaparat dat cu pumnul.
Esti o persoana mai calma care isi stapaneste furia...asta daca ai avut vreun exces de furie.
Insa gandeste-te ca daca vrei sa te bati cu cineva, nu se stie in cine dai si apoi sa fi plimbat prin tribunale. Ala care o sa vrei tu sa inveti sa il lovesti cu un pumn o sa fie smecher pe banii tai!
Ti-o zic din cazuri, ca am intalnit happy si chiar vazut.
Gandeste-te...la ce vrei sa faci
Succes!

| Grin a răspuns:

Mda,am si eu aceiasi problem: \

| asdfzxcv a răspuns:

Nu stiu