| cry1901 a întrebat:

BUNA TPU...nu ma gandeam acum 4 ani ca o sa fiu nevoita sa pun o intrebare de genul asta dar, uite-ma aici.Am o relatie de 4 ani si il iubesc enorm pe iubitul me, dar am suferit foarte mult in acest timp(el mai obisnuieste sa consume alcool peste limita), l-am iertat de nenumarate ori, dar aseara s-a intamplat ceva ce pa pus pe ganduri serios, m-am saturat de nopti nedormite si de suferinta si nu stiu ce sa fac sa ma despart de el sau sa mai incerc?
Ideea e ca m-am saturat de promisiuni fara nici un rezultat...chiar nu stiu ce sa fa pentru ca stiu ce mult o sa sufar daca ma despart de el dar, in acelasi timp stiu ca daca o sa raman alaturi de el este posibil sa sufar toata viata.
VA ROG FRUMOS SA IMI RASPUNDE-TI CAT DE REPEDE PUTETI SI VA ROG "COPILASII" DE AICI SA SE ABTINA. VA MULTUMESC DE PE ACUM TOTI CELORA CARE O SA IMI RASPUNDA

Răspuns Câştigător
| bsb a răspuns:

Draga mea Cry. NU are rost sa pierzi timpul cu alcoolisti. Maximum, ce o sa faca bun in viata e sa se distruga cat mai repede. De la alcool pleaca totul. Parerea mea, este ca, ar trebui cat mai repede sa ii dai papucii. Se vede din acest mesaj al tau, ca il adori si iubesti cam mult. In iubirea ta vad si MILA si SILA. Deci, alege, o viata mizerabila si nedormita sau o viata normala si fericita? lasa-l cat mai repede pe alcoolistul ala. gasesti tu unu care sa te iubeasca si sa te pretuiasca.

7 răspunsuri:
| MoTTyOn a răspuns:

Auzismugaceste Lucruri nu trebuie sa ni le spui noua fiindca sunt problemele tale.Iar in acest caz aceste decizii tebuie sa le iei singur/a deoare ce a fost iubitul tau ci nu anostru. deci gandeste-te bine ce vrei sa faci cu viitorul tau daca o tii tot asa...
infine. daca nu iti place iubitul care ti l-ai ales despartete de el frumos si cauta pana vei fi fericita si tu si iubitul tau... SPER SA TE AJUTE!

| biancaandreea a răspuns:

Lasa-l,ar fi cea mai buna solutie.Mai bine suferi de dorul lui un an-doi, decat sa suferi toata viata din cauza prostiilor lui.

| tuGatita a răspuns:

Pai si el te iubeste nu? incearca sa nu te mai complici atat. daca ii place sa bea lasa-l sa se distruga el, nu sa te afecteze si pe tine. de la nopti nedormite, plans, suparare, nervi poti cadea intr-o depresie. poate ca va fi greu pentru tine, dar incearca sa te porti cu el mai cu indiferenta, nu zic sa te desparti dar fii mai distanta. nu ii mai da **** cand vrea el, vb mai putin, nu-l mai suna des...pana la urma el te va intreba ce ai (daca tine la tine si ii pasa) si tu ii vei raspunde: "asta e din cauza ca bei si ca nu iti tii promisiunile. chiar nu te poti abtine?" explica-i ca tu nu ii interzici sa mai bea cate o bere cand si cand, sau sa mai iasa cu prietenii la un chef, dar nici sa exagereze cu alcoolul si sa se imbete 5 zile din saptamana. sa se gandeasca si la tine ca tu suferi, ca nu stii ce i se poate intampla, ca oamenii la betie is cam prosti si pot face orice, cum ar fi sa se ia la bataie, pot ajunge chiar si la suicid fara sa isi dea seama. si ii zici ca daca o tine tot asa si daca nu incearca sa se lase, relatia voastra nu va avea nici un viitor. ai grija de el!

| Razvan94 a răspuns:

Off-topic:@smaschpool ma lache, a cerut un sfat ce sari asa ca nu e problema ta? ma intreb care din intebarile de pe TPU sunt problema ta, pe langa cele puse de tine.
on-topic: eu zic sa te desparti de el, din cate ai zis se vede ca e un pervers si profita cu siguranta de pe urma ta, nu m-as mira daca te-a inselat de cateva ori. desparte-te de el, nu merita, uita-l, sunt destui barbati pe lume care cauta o fata ca tine. bafta!

| TeIubesccc a răspuns:

Parerea mea e sa-l lasi. Daca intr`adevar te iubeste se va intoarce la tine spunandu`ti ca se schimba.Tu atunci sa-i mai acorzi o sansa. Daca vezi ca nu se schimba nici atunci. uita`l sad. Succes >; d

| Anonima3127 a răspuns:

Daca sentimentul e reciproc, ai putea sa incerci sa il faci sa renunte la acest obicei al lui. Fa`l sa inteleaga ca are de ales intre alcool si intre tine. Daca intr-adevar te iubeste, va incerca din rasputeri sa renunte la alcool, insa tu va trebui sa fii alaturi de el tot timpul. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca e vorba de o relatie de 4 ani, nu de 4 luni. Nu poti renunta asa usor, fara sa incercati sa faceti sa va fie bine. Normal, si el trebuie sa vrea acelasi lucru. Vorbeste serios cu el, spune`i ce consecinte vor avea faptele lui, si daca te iubeste, te va alege pe tine si nu alcoolul. Insa trebuie sa vorbesti cu calm cu el, cand nu e sub influenta alcoolului.
Succes!

| UuuLaaLaa a răspuns:

Pai sincer n-as sta cu un alcolist tongue, da-i frate papucii, suferi acum maxim o luna, si pe urma iti revii, o sa fi ca noua big grin. Ai sa veziwinking

Asculta`mi sfatu` ca si eu am fost in situatia ta si am facut acelasi lucru. Vad ca tu esti constienta ca vei suferii toata viata daca mai stai cu el, de aceea iti zic sa faci ce-ti spune mintea, nu sufletul.

Spre binele tau. Un baiat care a inceput asa, n`o sa se schimbe decat dupa ce pierde ceva la care tine foarte mult. Asta il va obliga, probabil, sa se schimbe.

Griji de tu :*