| PixCuGel a întrebat:

Buna tpu.Nu ma vad cu prietenul meu toata vara.Si vreau sa-i fac o surpriza.Mam gandit sa cumpar un lubrifiant.Dar ce sa fac cu el.Adica vreau sa-l impresionez, sal excit. Dati-mi idei va rog
Fara mistouri si glume proaste

6 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Ce norocosi sunt unii! il chemi la tine acasa cand esti singura, imbraci o lenjerie misto,(cred ca rosu e cel mai bine), pui o melodie, il arunci pe gagicatu in pat sau fotoliu si ii dansezi in poala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca nu stii ce se face vu lubrefiantul atunci nu il mai cumpara si inseamna ca esti prea mica sa stii care e treaba cu sexul.

| Christyannna a răspuns:

Paaaai... un strip-tease, blowjob, handjob, masaj... si apoi sex

| GeosBIOS a răspuns:

Incearca pe site-ul TSG (toti suntem gay) si nu pe TPU.

| selena05 a răspuns:

Sal! Daca tot te-ai gandit la asta ai putea sa cumperi unul care sa ofere senzatii cum ar fi cel de culoare rosie de la Durex care iti da senzatia de caldura.II poti face un masaj senzual penisului, poate fi o senzatie super tare daca stii cum sa iti folosesti degetele intr-un mod senzual eu am probat cu partenerul meu si ii place la nebunie uneori folosesc pentru asta ulei pentru copii jhonson care este foarte bun, in timp ce il saruti pasional pe tot corpul, poti atingi cu clitorisul penisul lubricat fara penetrare ...depinde ce va place, poate fi foarte excintant si pentru tine. Va doresc o noapte hot!happy