Gelozia asta te va strica de cap, calmeaza-te si daca stii ca te iubeste nu iti mai face atatea griji
DAca vrei poti pune o intrebare, daca nu, nu. Oricum esti o rasfatata, dar totusi ar fi bine sa nu uiti ca o relatie are, pe bune, si un sfarsit. Asta, pentru a nu plange la urma ca nu ai stiut.
Barbatii sunt ca un elastic, acestia se departeaza constant si se apropie mai mult ca inainte de partenera. S-ar putea sa fie situatia aceasta, iti voi da mai multe detalii daca imi ceri, sau s-ar putea sa faca misto de tine si sa nu-i mai pese sau. pur si simplu sa nu te mai iubeasca. De cat timp sunteti impreuna? Cum e relatia voastra? Ce tip de personalitate e?
In acest caz, pot fi ambele variante...cum spuneam.
Barbatii au tendinta de a se departa sufleteste periodic de partenera si a reveni dupa aceea mult mai dragastosi ca inainte.Este modul lor de a-si respecta orgoliul, etc...
Daca nu e asta, e ceea ce ti-am spus eu cu iubitul...in 3 luni nu poti sa spui ca ai cunoscut o persoana extrem de bine, asa ca sentimentele se pot diminua sau aprofunda. Vorba aia, "mananci un sac de sare cu un om si tot n-ajungi sa-l cunosti".
AlexiaIordache întreabă: