Nu prea ai mentionat cati ani ai,dar e ok.
Ai vorbit urat cu ea? clar ai scazut in ochii ei,nu ai invitat-o in oras? macar: ceau,cf,esti ok? daca ai vorbit urat cu ea,probabil nu prea stie ce sa creada,si cum tu nu ai "actionat" cu un compliment sau eu stiu ce,altul ti-a cam luat-o.Tu trebuia sa te dai la ea,sa te bagi cu ea in seama, doar nu te astepti sa faca ea primul pas, nu?:-s...in fine, mai incearca si acum sa te uiti"provocator" la ea, poate nu e totul pierdut.Bafta!:*
Deci 1. Daca ai vorbit foarte urat cu ea cereti scuze macar va sti ca nu esti un nesimtit. 2. Poate iti zambea si iti facea priviri dulci pentru ca te credea simpatic, ea nu avea de unde sa stie ca tu o placi, doar daca nu i-ai zis. 3. E posibil sa fie o profitoare sau chiar sa il placa pe acel baiat, nu ai de unde sa stii. 4. Daca chiar il place pe baiatul ala nu are rost sa incerci sa ii spui ca o placi sau sa te pui cu ea, doar daca nu cumva nu se intelege bine cu el. 5. Cel mai important, daca nu resusesti sa fi cu ea incearca sa ramaneti macar prieteni. si 6. Sigur va aprecia ca iti cer scuze pentru ca ai vorbit urat cu ea, doar daca nu e vreo fata de aia care se crede cea mai tare si restul sunt nimeni pe langa ea. ( aici era doar o presupunere eu nu am de unde sa stiu cum este ea, dar sunt multe asa, sper sa nu fie asa ) sper ca te-am ajutat macar umpiculet
Timp de trei ani,fata a asteptat. Daca a vazut ca de la tine nu are nici o speranta,s-a "pus" si ea cu un baiat,probabil cu primul care i-a propus.Din priviri ea te-a tot invitat,acum, astepti. Posibil ca tu, sa te fi obisnuit cu ideea ca ea te place si acceptai multumit jocul privirilor zilnic.Si,probabil ai inteles ca o placi abia in momentul in care ti-a luat-o altul.Ce vroiai sa faca?
Asteapta acum sa se desparta si vorbeste-i, taci de trei ani.
Cere-ti scuze pentru iesirea ta(atunci cand i-ai vorbit urat) si intelege, ca vina e a ta.La varsta asta nici o fata nu asteapta 3 ani!
Daca te poti frumos cu ea,e posibil sa ai surpriza sa vezi ca se desparte de celalat intr-un timp foarte scurt...
Si,n-o mai banui de rautati, e o fata teribil de ingaduitoare, mai ales cu tine!
Mult succes!