anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU… nu mai stiu ce sa ma fac si stiu ca am fost fraiera sad. la inceput lui ii placea de mine si mie de el, dar nu indeajuns incat sa fiu cu el.dar indeajuns incat sa ii demonstrez ca nu poate avea oricand o fata la picioare ( asa cu credea el ) dar apoi "roata s-a invartit" si a inceput mie sa imi placa de el si am crezut ca o sa-mi treaca straight face dar deja a trecut mai mult timp si inca il palac straight face..acum nici nu mai vorbeste cu mine... ce sa fac ca sa vorbeasca din nou cu mine. macar prieteni (amici) sa fim? Dau funda si multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| Cosmin1I a răspuns:

Esti sigura ca numai vrea nimic cu tine? Te asigur ca ii este frica de reactia ta, ca poate i-ai indus acea frica ca numai vrei sa auzi de el si incearca sa te uite.Imi pare rau ca sa ajuns la asa ceva dar sincer incercarea moarte n.are si as zice sa incerci macar sa discuti cu el sa vorbesti sa ii dai macar putin de inteles ca iti pare rau si ca ai vrea sa fie totul ca inainte.Altfel traieste cu gandul ca el inca te-ar putea place.

| Vix999 a răspuns (pentru Cosmin1I):

Mai Cosminule...tu ai accepta sa fii bataia de joc a cuiva?

| Cosmin1I a răspuns (pentru Vix999):

Nu,doar ca analizez orice situatie dinainte.

4 răspunsuri:
| Zuzu6235 a răspuns:

Aha..asta ca sa te inveti minte. data viitoate sa nu mai fi atat de inabordabila si sa mai lasi de la tine. pai incearca sa-l suni, sau sa va intalniti daca stii unde sta si sa ii comunici sentimentele tale..ca nu stiai ce sa crezi, dar acum esti sigura de sentimentele tale.zii exact ce ai scris, ca ai fost o fraiera si acum vrei cv serios.iesiti la un suc, glumiti, vorbiti subiecte ce va placeau, recuperati timpul pierdut in care nu ati mai vb..baftawinking

| neutrino a răspuns:

Depinde de caracterul baiatului.