anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU… nu mai stiu ce sa ma fac si stiu ca am fost fraiera. la inceput lui ii placea de mine si mie de el, dar nu indeajuns incat sa fiu cu el.dar indeajuns incat sa ii demonstrez ca nu poate avea oricand o fata la picioare ( asa cu credea el ) dar apoi "roata s-a invartit" si a inceput mie sa imi placa de el si am crezut ca o sa-mi treaca dar deja a trecut mai mult timp si inca il palac ..acum nici nu mai vorbeste cu mine... ce sa fac ca sa vorbeasca din nou cu mine. macar prieteni (amici) sa fim? Dau funda si multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| BLeur a răspuns:

Bună.

Păăăăăăăi, când auzi că are vreo problemă, sau a păţit ceva. şi nimeni nu e lângă el, fii tu acolo pentru el şi nu-l lăsa la greu. Aşa, în timp. îşi va da seamă că tu chiar îl placi.

Dacă mai ai nevoi de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd

| Cosmin1I a răspuns:

Pui aceeasi intrebare de 1 saptamana straight face ..Sincer pur si simplu ii spui in fata ca regreti ceea ce a fost in trecut si ai vrea macar sa fi prieten cu el daca mai mult nu se poate.

| HappyGrumpy a răspuns:

In primul rand te-as intreba cati ani ai, si afiseaza-te cu altul, poate o sa inceapa sa iti placa si de el dupa ce nu te mai vrea, ideea e sa te faci dorita de altii, dar greu de cucerit, ca la tango nici prea tare sa nu sari pe el, dar nici sa nu dispari complet, seductia e un joc, ii arunci un os el ti-l aduce. bafta.