Prietena ta are dreptate.
Până la urmă, trebuia să-l lași de prima dat când te-a mințit.
Orice fel de relație trebuie să aibă la bază încredere și din moment ce el te tot minte, nu cred că ai încredere în el, așadar relația voastră este sortită eșecului fie că tu îl ierți de 100 de ori sau nu.
Desparte-te de el și caută ceva mai bun.
Baftă.
Corespondenta fiecaruia, fie ea chiar electronica, este privata si secreta, nimeni nu are dreptul de a o viola. Asadar, asupra acestui punct nu ai dreptate.
Apoi, fiecare baiat este de fapt un vanator de fete, motiv pentru care de multe ori isi cauta prada si in alte cartiere, uneori chiar in alte localitati. Tu, ca si fata, accepti sau nu sa fii vanata. Asta e tot, acesta-i jocul.
Meriti ceva mult mai bun.
I-ai dat a 2-a sansa si nu a stiut cum sa o foloseasca. Paraseste-l pana nu e prea tarziu. Bafta!
EvilThoughts are dreptate.Baza unei relatii e increderea. Apoi restul desertului. Daca el te tot minte, iar tu continui sa il crezi va continua cu speranta ca il vei ierta, si vei cadea de fraiera.Asa ca, prietena ta stie ce zice si ascut-o.Mai sunt baieti.Si intr-adevar in cele din urma si eu am ajuns la concluzia ca n'are rost sa mai pun sentimente intr-o relatie.Cel care iubeste cel mai mult ala are cel mai mult de suferit.Asta e lege, si n-are cum sa fie altfel.Tocmai de aia ai grija de tine si nu-l lasa sa te manipuleze cum vrea el.Succes