| MeGustaSiempreTu a întrebat:

Buna tpu.Nu pot sa dorm..Maine iubitul meu pleaca pentru o luna si 2 saptamani in Olanda la matusa lui.Nu este primul an cand pleaca, insa de fiecare data ma doare la fel de tare.Parintii mei sunt extrem de neintelegatori asa ca el a devenit singurul meu sprijin sentimental...Nu stiu ce sa fac..plang si plang si plang...de ziua lui a primit de la parintii lui 300 de euro pe care i-a lasat acasa si mi-a spus ca daca o sa ma lase ai mei..sa vin si eu la el.Va rog. vreau si eu niste sfaturi..ma doare inima atat de tare.Ce sa fac? Cum sa-i fac pe ai mei sa ma lase? Eu as pleca si maine..il iubesc enorm de mult..Am 18 ani..va rog mult.un sfat.Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Spionasul007 a răspuns:

Sa le spui parintilor ca pana la urma e viata ta, ai niste ani, pana la urma tu decizi ce e bine pentru tine, ca nu e relatia lor e a ta, adica logic ar fi sa te lase in pace si sa faci ce te taie capu, ca sa vada ca te descurci si singura.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vorbesti cu el pe skype ca sa va puteti vedea, vei vedea ca va face bine, e ca o gura de aer in relatie si veti fi si mai ferciti unul cu altul cand se va intoarce.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta ce disperata depresiva, aloo fatuca ai 18 ani prioritatea ta este exameniul national de bacalaureat si admiterea la o universitate de prestigiu unde vei trai viata de camin, cea mai dulce perioada a unui om, perioada care NU se va intoarce. esti prea tanara pentru relatia asta si el la fel. in locul parintilor rupeam orice contact cu ala si te puneam la invatat

| Svastica a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tu esti nici nu ai luat bacalaureatul rolling on the floor)))

| Violleta2022 a răspuns:

La 18 ani este majora si poti sa-ti iei valiza si sa pleci unde vrei in lume.
Apoi, nu am inteles de ce bocesti, baiatul ala nu se duce la moarte, doar pleaca de acasa pentru 6 sapatmani si se va intoarce. Intre timp, va puteti auzii la teefon si vedea de cate ori vreti voi, pe messanger, pe skype si pe orice alt program online.
Deci, care-i problema? ca eu nu vad una reala, doar una de razgaiala si ciuda eventual, ca tu nu pleci cu el.
Dar, dupa cum spuneam, daca ai 18 ani impliniti, poti sa pleci de acasa, fara consimtamantul parintilor.

| mihai69 a răspuns:

Și care e de fapt întrebarea? Sau e un anunț mascat, că ești disponibilă și te poți deplasa chiar și până la Amsterdam dacă e cazul?

Răspuns utilizator avertizat