| Iulianaiuli78 a întrebat:

Bună TPU,nu pot să trec peste o fosta relație, tipul era cam orfan. ...ma simt depărca trebuie sa renunț la un orfan, dar nu te lasă inima nici când e un străin orfan dar fostul e mai rău.

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

De ce sa te simti asa? Ca doar nu ai fost mama lui. Ai fost iubita lui. Daca e orfan nu inseamna ca e vai de viata lui. E un om ca oricare altul care se intampla sa nu aibe parinti. Nu e mare tragedie.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alecsandru322 a răspuns:

Știi ca mila e mai puternica decât iubirea?

| Ella1121 a răspuns:

Am avut relații cu băieți orfani, și sincer sunt chiar mai buni decât unii cu părinți. Nu trebuie să îi judeci așa. Ce fel de familie are nu ar trebui să schimbe cu nimic felul in care îl vezi. Esti un om groaznic pentru cum gândești.

| Iulianaiuli78 explică (pentru Ella1121):

Scuza-mi expresia dar?" ce ai fă?" Nu știu ce ai înțeles tu draga, dar eu am spus că îmi este foarte greu sa renunț la el, plâng după el de 8 luni, iar treaba cu" orfan "
este doar o trăsătură de a lui care mă facut sa il plac, m-am îndrăgostit de el pentru că ambii am trecut prin mai multe momente grele si bune împreună, si ne-am maturizat împreună, și am ce învață de la el, si el de la mine, etc mă gândesc la el mereu, cum e viața lui, ce face etc, dar degeaba pentru că el ma înșelat si a plecat cu alta, este si vagabon și tot nu știu ce să fac sa îl protejez sau să il las si imi este foarte greu! nu ii spune nimenii o vorba bună, nu se gândește nimeni la viitorul lui! Încă îmi vine sa lupt pentru el să il fac fericit dar mă abțin, pentru că el este deja cu alta pițipoanca și numa vrea să audă de mine, si da chiar este o pițipoancă.
Sper doar să trec peste într-o zi dar oare dacă trec peste o sa fiu fericita sau tristă.
Si mi-am dat sema ca el m-a lasat ca o orfana in suflet, si pana la urmă o sa ma gândesc si la binele meu! si să îl las crying

| Iulianaiuli78 explică (pentru Ella1121):

Numai răspunzi, gata?

| Ella1121 a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Nu ești prioritatea mea. Dacă te înșeală și tot stai după el e suficient cât să mi dau seama ca ai probleme grave și mai bine te tratezi. Nu ești destul de imp pentru atenția mea. Papaa. BLOCK

| liviaArianna a răspuns (pentru Ella1121):

Tu esti cea care citește cărți BDSM tot eu am probleme grave? dă-mi block sincer, nu îmi pasă!

| liviaArianna a răspuns (pentru Ella1121):

De ce mai ești pe TPU dacă nu stii ce înseamnă TPU.