| Xbam a întrebat:

Buna TPU nu se amana scoala, pai pe vremea asta nu se amana?

Răspuns Câştigător
| ALeXsSaY a răspuns:

E portocaliu laughing si la mine in Constanta este cod portocaliu si o sa mai fie, dar la voi e inghetat, noi stam bine. Oricum sa stii ca tine si de directiune. Noi cand a fost viscol ne-am dus cate 5-6 de la fiecare clasa la directoare si i-am zis ca la alte licee s-au suspendat orele si ne-a dat drumul pana la urma happy asa ca depinde si de unitatea de invatamant, daca nu se suspenda faceti galagie tongue big grin Pai ce, noi nu avem drepturi?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ne informezi sau ne intrebi?

| Xbam explică (pentru greece12):

Va intreb.

| greece12 a răspuns (pentru Xbam):

Bine.
Uite ultimul comunicat de presa:
http://www.edu.ro/index.php/articles/16459
Noutati,dupa ora 19:00.

| MyKatya a răspuns:

Am inteles ca intr-un judet (la antena 3) nu se mai face scoala, in rest cred ca daca se mentine vremea asa orele se vor scurta (pentru cei care stau departe de scoala) sau se vor amana big grin

Nu iti face griji, Funeriu are grija de fiecare in parte laughing

Acum serios... cred si eu ca ar trebui sa se amane straight face

| Xbam explică:

Degeaba ne scurteaza ca de abia ai cum sa ajungi e gheata pe jos se circula ca naiba mai ales in Bucuresti mereu la aia de la tara se amana, numai la noi nu de parca la noi nu e rau nu poti sa alunci, sa usa ajungi foarte greu la scoala.

| Xbam explică:

Plus ca in Bucuresti e cod rosu nu galben ca la altii.

| Xbam explică (pentru ALeXsSaY):

DA PORTOCALIU laughing La noi in Bucuresti a fost azi si freezing rain laughing

| ALeXsSaY a răspuns (pentru Xbam):

Vaaai multumesc de fundita blushing si fenomenu de freezing rain, a fost azi noapte la noi, ai dreptate, e criminala soseaua laughing pai ce mai astepti, patinele in picioare si hai sa mergem la scoala laughing

| Xbam explică (pentru ALeXsSaY):

Da lume de.la noi s-a amanat scoala azi si maine nu facem sper sa nu facem nici miercuri ca si miercuri e cod portocaliu pana la ora 18:00.

| ALeXsSaY a răspuns (pentru Xbam):

E portocaliu laughing si la mine in Constanta este cod portocaliu si o sa mai fie, dar la voi e inghetat, noi stam bine. Oricum sa stii ca tine si de directiune. Noi cand a fost viscol ne-am dus cate 5-6 de la fiecare clasa la directoare si i-am zis ca la alte licee s-au suspendat orele si ne-a dat drumul pana la urma happy asa ca depinde si de unitatea de invatamant, daca nu se suspenda faceti galagie tongue big grin Pai ce, noi nu avem drepturi?

| DarkBoySexy a răspuns:

Salut...nu stiu daca se amana dar ar trebui INCHISA PE VECIE...sau pana la primavara

Întrebări similare