| sara1111 a întrebat:

Nu stiu cat de penibil pare, dar am sa trec la subiect. Am 18 ani si stau intr-un sat in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea si fiecare vorbeste de fiecare. Am un prieten si astazi m-a condus pana la autobuz unde in statie mai erau si persoane cunoscute care imi stiu bine familia. Ma simt aiurea pentru ca inainte de a pleca m-a sarutat, iar eu sunt genul de persoana care tine cont de parerea lumii si nu vrea sa si faca familia de ras! Stiu ca am gresit cand l am lasat sa ma conduca, insa nu stiu ce a fost in capul meu. Am nevoie de niste sfaturi! Multumesc!

6 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu ai ce sfaturi să primeşti în situaţia asta. Faptul e consumat.

| SG1995 a răspuns:

Dezvolta cum adica sa-ti faci de ras familia? Pana la urma traim in secolul 21, nu in evul mediu, mai apoi daca te-a sarutat nu inseamna nimic nu e ca si cum ai facut sex cu tot satul, ai sarutat un tip, lucru pe care da-mi voie sa-ti zic draga mea este extrem de comun. Iar daca va placeti unul pe altul ar trebui sa iesiti impreuna, iar daca deja aveti o relatie si e serioasa zile alor tai de el, dar nu brusc, ci intr-un mediu mai relaxat, dupa masa cand stati toti si povestiti, eventual il vei prezenta familiei, dar asta numai daca deja e ceva serios cat de cat, adica mno nu inseamna ca va casatoriti, dar macar aveti o relatie de cel putin 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa ii multumesti ca a fost baiat de treaba si te/a condus, dar nu, pe tine te doare doar de parerea turmei de oi. Ai face bine sa il lasi pe baiat sa gaseasca o fata care ii pasa doar de ce crede el nu altii.

| OMFGConrad a răspuns:

Nu fi prostuță! Știi vorba aia, "gura lumii nu-o astupă nici pământul?" E foarte adevărată! Să te intereseze, în viață, doar de tine și cei dragi ție, atât! Las-o naibii de lume, că nu stai cu ea în casă.

| Ralukafay a răspuns:

Nu ai gresit cu absolut nimic.Este normal ca iubitul tau sa te conduca si sa va si sarutati, adica ar fi prostesc sa crezi ca nu-i normal sa faca doua persoane asa ceva, ar fi ridicol sa crezi asta.Ce crezi? Ca lumea asta, ca femeile alea nu au fost si ele candva conduse de baieti, de iubit.Ba da, au fost si ele consuse si barbatii au condus fetele.Degeaba vor ele sa se dea sfante,ca nu sunt,nu ca ar fi ceva rau sa fi condus sau sa conduci pe cineva,dar sti cum e lumea din ziua de astazi,vrea sa se dea cinstita, vrea sa se dea sfanta si isi acopera greselile. Cele si cei care ne vorbesc pe noi adolescentii acum, ei cand erau ca noi faceau mult mai multe, se maritau de la 14, ele erau conduse in boscheti, ca sa zic asa, lumea aia care ne barfeste pe noi acum, atunci erau vai de capul lor.Si nu iti face griji ca iti vei face familia de ras, ca nu ti-o vei face.Adica ai un singur iubit, nu il ti ascuns, va stie toata lumea ca sunteti impreuna, va vede impreuna.Deci,nu ai de ce sa iti faci familia de ras.Nu iti mai face atatea griji din cauza lumii.

| ambanidemaenerveaza a răspuns:

Il duce maica-ta la politie