anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu ce am sad acum vin deniile si la tara e un baiat care ma face sa ma simt cea mai urata fatacrying am si o prietena care are fund dar nu are sani si are fata buboasa cu toate astea numai de mine se ia... parca ma priveste de sus! cum sa scap de starea asta? mai sunt baieti care umbla cu el si vorbesc cu mine si imi spun ca sunt frumoasa etc. dar mereu cand apare el parca ma schimb si se uita la mine de parca el ar fi cel mai frumos baiat. recunosc e dragut dar are ceva cu minecrying
dati-mi idurile voastre ca sa imi ziceti!

9 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns:

Uite. poate nu ii place caracterul tau. Poate crede ca esti superficiala si "de oras". Sau el e mitocan si ii place sa enerveze lumea, dar pe prietena ta nu pentru ca, dupa ce ca e urata, mai pune si el sare pe rana.Sau pur si simplu crede ca esti foarte urata si este sincer cu tine.Cred ca ai si tu ceva ce nu ii convine ca altfel nu ti-ar zice.Ar mai fi si posibilitatea sa te placa si e atat de "taran" incat sa te "tachineze din indragosteala". Astea sunt toate variantele.Gandeste-te ce crezi ca nu ii convine la tine si afli pentru ca sigur tu esti "de vina".

| Criss003 a răspuns (pentru ComatoseWine):

Nu ma intereseaza ce nu ii convine la mine, doar sa nu se mai ia de mine. sa ma lase asa cum sunt eu. urata, frumoasa nu e treaba lui. sunt satena am ochii albastri, 1. 60winking

| ComatoseWine a răspuns (pentru Criss003):

Ma gandeam ca daca afli ce nu ii place poti sa scapi de observatiile lui.Nu ai de cat sa nu il mai privesti nici macar in ochii si sa ii dai de inteles prin intermediul unor prieteni comuni ca nu il placi si ca te lasa rece comentariile lui, ca parerea lui nu conteaza.Asa nu va mai vorbi cu tinebig grin. Apropo, nu trebuia sa mi te descrii ca nu doar culoarea ochilor si a parului te fac frumoasa.Nu stiu ce varsta aveti.Ar ajuta sa stim.

Eu nu i'am facut absolut nimic ca sa se ia de mine. toti prieteni lui mi'au zis ca sunt frumoasa el e singurul care zice contrariul.
eu am 15 ani si el 18winking

| ComatoseWine a răspuns (pentru Criss003):

Daca e asa-ma duce la gandul ca vrea ceva cu tine. Tu trebuie sa fii ferma si nu ii da importanta.Sa fii ceva gen "de neatins" ca sa se simta inferior.Trebuie sa fii relaxata si sa il ignori.Va functiona!

Mersiwinking

| MaeRiAh a răspuns:

Sti proverbul ala Cine se tachineaza se iubeste laughing, Ai putea sa te intalnesti odata cu el numai voi 2 big grin si sa il intrebi ca ce are cu tine si daca poti incearca sa plangi, cea mai buna solutie de a scoate o info de la un baiat big grin

| Criss003 a răspuns (pentru MaeRiAh):

In niciun caz. 2 firi complet diferite.

| DTrixMitzaxD a răspuns:

Nu-l baga in seama cand spune lucrurile alea si o sa te lase in pace SAU o sa recunoasca ca greseste xD