| RadXx a întrebat:

Buna TPU nu stiu ce mi sa antamplat.Sa va explic era o dupa amiaza si eu stateam linistit dupa care un baiat de pe mess imi da un site eu nu am stiu ce era dar era cv de gen redtube nu mai stiu, nu stiam ce e siteul acela dar am aflat cand am intrat din curiozitate era un videoclip XXX din curiozitate m-am uitat sa vad cum este sau ce este stateam si ma uitam dupa aceea mi-a iesit un lichid alb din cate am anteles pe internet sunt "spermatozoizi"si am simtit o senzatie ca ma ia de la stomac si an acelasi timp si de la cap iar dupa aceea am incercat sa vad cum e findca mi-au zis multi asta ca e bine nu stiu ce dar acum nu pot sa mai scap de dat la ****ma scuze ca vb asa vulgar dar nu anteleg ce se antampla si ce pot sa fac sa nu mai o am sculata..si sa nu mai dau ma puteti ajuta va rog P.S am 13 ani si 10 luni ar fi cv normal pntr varsta mea.

Răspuns Câştigător
| MrPaIn a răspuns:

Uite prietene mi s-a intamplat si mie ceva asemanator eu am 14 ani.Ca sa scapi de acest obicei prost incearca sa-ti okupi timpul liber facand altceva si evita filmele XXX de aia nu ai voie numai de la 18+ si bafta! Funda?

3 răspunsuri:
| ALEXcelEU a răspuns:

Incearca sa te abti iar daca nu merge atunci cand iti vine sa te uiti inchide calculatoru. Sper ca team ajutat.Bafta!