Buna,pai tu esti cam confuza, nu stii ce vrei si ce simti.Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie si ai mare grija ca s-ar putea sa te inseli,sa ai doar impresia ca nu il mai iubesti si daca te desparti de el,poti ajunge sa regreti mult si ar fi aiurea.Din cauza certurilor dese,se ajunge in situatia in care nu mai stii ce sa faci,vrei sa te desparti de el,dar totusi il vrei langa tine,simti ca nu il mai iubesti, dar totusi nu ti-e indiferent, nici nu are cum sa fie.Fiecare are perioade in care nu stie ce sa faca si certurile inutile racesc relatia si indeparteaza partenerii unul de altul.
Fa ce simti,nu pot eu sa iti spun ramai cu el,sau...da-i papucii,ca normal ca vei face ce vrei si ce simti,in plus nu stiu ce fel de persoana e,sau cum decurge relatia si tu stii cel mai bine care ar fi cea mai buna solutie.
Eu zic ca cel mai bine e sa nu va vedeti macar cateva zile si sa nu vb,ii spui ca ai nevoie de cateva zile in care vrei sa fii singura,sa iti pui in ordine sentimentele si in acele zile iti vei putea da seama daca tii la el sau nu,atunci vei vedea daca ai nevoie de el si ti-e dor de el,atunci inseamna ca nu doresti despartirea cu adevarat,daca vezi in schimb ca ti-e indiferenta lipsa lui si consideri ca e mai bine fara el, atunci fa pasul, el va intelege pana la urma cum stau treburile.
Esti confuza parerea mea gandeste la calitatile lui la defectele lui la cat tea facut de fericita si daca el e ce iti doresti daca simti ca nul mai iubesti indeajuns spune-i ca s-a terminat. cauta altul daca simti nevoia. pentru ca atunci cand observi ca o cunsoti indeajuns pe acewa persoana te saturi de ia. daca nul mai vrei spune-i nai de ce sa regreti