Nu stiu ke sa zic sincer eu cred ca tine la tine:*. aii vazut ca prietenii lui vrea sa stea cu tine. Eo zic sa ii acorzii o sansaa ( stii uh kui:* ) macar el tine foarthe mult la tine uita dee B.F.F taw:X. Dai si lui o sansa cat despre A**. mai vb noi:X... FUNDA:X
Ce poti sa faci in afara sa il uiti? Doar nu o sa fii atat de naiva sa te impaci cu el in cazul in care va avea un esec. Asa sunt aproape toti baietii... uita-l ca nu are rost.
Mai misto la mesajul tau nu prea am ce sa fac, invata putina romana si lasa messengerul. Acuma sa trecem la intrebarea ta: El poti spune inca de pe acum ca este un porc. Incearca sa il uiti dupa ce ti-a facut, iti spune ca o place pe alta si pe tine te lasa usor. I`o fi zis prietenului lui, ba vezi ca m`am despartit de x punete rapid tu pe ea. Si cum adica nu il iubesti da il placi? Materialista?
Da-i incolo de baieti si eu am avut o relatie care mergea perfect si dintr-o data bummm. Lasa ca asta ii un aventurier, nu te merita o sa gasesti tu pe cineva care o sa te iubeasca cu adevarat. Oricum el odata si odata tot o sa te caute cand o sa se plictiseasca de asta si cum au zis toti acordai o sansa baiatului ca nu se stie niciodata . Bafta:* iti las id meu daca vrei sa mai vb lala_danonino
Toorry uita-l ca nu te merita.nu te mai gandi ca e cu alta fata dati seama ca il nu simtea nimica pentru tine.
Deci fato nimic dar nimic n-am inteles acolo sunt 100propoziti in una. in loc de --- pui... propozitile noi alea putine incep cu litera micca mai du-te la scoala si invata sa scrii posteazo pete 5-6 luni cand ai invatat si iti raspund atunci
Uita-l si daca peste un timp el ar mai vrea sa fiti impreuna eu zic sa nu accepti pentru ce ti-a facut, ca sa nu te mai gandesti asa mult la el iesi, distreaza-te sau chiar gandeste-te la posibilitatea sa iesi cu baiatul care a zis ca te place, nu meriti sa suferi din cauza lui, bafta!
Nu prea am inteles. Dar fostul tau prieten, trebuie sa stie ca totusi inca ti la el. spune`i asta de fata cu toata lumea sau la separeu. Cat despre baiatul care te place. Acordai o sansa. Poate o sa te simti bine langa el. Poate vei fi fericita.
Succes.
Karo
Eu zic ca prietenul lui vrea sa te faca sa suferi iar prietena ta cea mai buna cred cal place de mult timp si de asta statea cu tine.Noroc...
Da,poti sa-i acorzi o sansa prietenului sau caruia ii place de tine.si cine stie. poate ajungi sa tii si la el.Arata-i fostului ca nu el e centrul universului tau, si ca mai poti gasi baieti care sa te placa! Incearca sa-i dai o sansa baiatului, si atunci vei impusca 2 iepuri dintr-o lovitura! Vei vedea si cum e baiatul,si vei vedea si cum reactioneaza fostul,vazandu-te in prezenta amicului sau! Si in legatura cu "prietena" ta.ce sa spun,nu prea e prietena! Atata timp cat stia ca tu esti cu el si ca va intelegeti nu trebuia sa se bage pe el,macar pentru tine! Dar ma rog,de aici se deduce clar ca nu e in niciun caz o BFF,pentru ca nu se face asa ceva intre prieteni,si nimanui in general! Aa, si ai putea sa te gandesti ca, poate inte ei a fost ceva de dinainte.adica nu ti se pare prea mare coincidenta ca tocmai cand ai plecat si tu si prietenul acela al lui, aia a sarit pe el? Reflecteaza si tu putin asupra faptului! take care! si lasa-mi un mesaj in caz ca vrei sa imi povestesti ce s-a mai intamplat pe parcurs:*
Iti spun sa nu il mai bagi in seama.nici pe el nici pe ea.nu merita osteneala sa stai sa suferi dupa unul ca el. daca n a stiut sa aprecieze ce a vut langa el cu siguranta nu o va face acum. funda?
Hey toOrry eu iti sugerez sa nu te mai impaci cu fostul tau prieten niciodata pentru ca sa zicem ca se va desparti de tipa acea peste o saptamana de exemplu se va impaca cu tine(pentru ca tu vei accepta nu?)si dupa acea iarasi va veti desparti pentru ca din cate vad nu este de incredere si poate iarasi te va insela iti sugerez sa ii day o sansa tipului care te-a rugat si daca nu merge tot ce iti ramane de facut este sa mai cauti (te rog fundita)