| ticaela a întrebat:

TPU...

Nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa imi scot nici cum din minte un baiat ( D )pe care il plac de foarte mult timp. Nu am fost impreuna din mai multe cauze, iar pana la urma am aflat niste chestii despre comportamentul lui si am decis ca este mai bine sa il uit. Problema este ca in sfarsit am inceput sa vorbesc cu un tip care chiar imi placea, eram foarte fericita, apoi dintr-o data iar apare ( D )...Acum stau si ma gandesc ca nu este prima data cand patesc asa, si ca oricat as incerca sa ies cu alti baieti, tot la el ma gandesc.O parte din mine imi spune ca este imposibil ( datorita comportamentului sau ), dar cealalta spune ca mai exista o sansa sa fie ceva

Voi ce spuneti, ce sa fac?:* Funda ♥

3 răspunsuri:
| mikutsa77 a răspuns:

Hm...in asa situatie am fost si eu, si cel mai bine a fost metoda sa ma autoconving ca el nu e cel pe care il vreau, ca nu are multe defecte si ca existat altii care merita atentia mea...ar trebui pur si simplu sa-l scoti din viata ta, ..sa-l eviti..sh vorba preferata a bunicii ''nu e primul si nici ultimul..succes

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,eu zic sa incerci sa vezi cum se comporta cu tine, stii cateodata lumea este invidioasa si vb ce nu trebuie, convinge-te tu ca incercarea moarte nu are, vezi cum se comporta cu tine si daca se comporta urat rupi orice legatura cu el si iti vezi de viata ta! bafta

| Vix999 a răspuns:

De ce te-ai pune singura in situatii urate? De ce daca stii ca acel baiat D are un comportament necorespunzator, inca te mai gandesti la ceva cu el? Treci peste si treci la urmatorul.