| necunoscutapentrutoti a întrebat:

Buna TPUsigh
nu stiu ce sa mai fac,parca imi simt prietenul din ce in ce mai indiferent,nu imi mai spune te iubesc,nu ma mai intreaba nimic,de exemplu ieri mi-a fost rau toata ziua si el nu m-a intrebat de ce imi erau sau daca ma simt mai bine,nimicsigh
mereu imi spune sa incep eu sa vorbim despre ceva anume ca apoi v-a continua el,dar,chiar nu mai stiu ce sa ii spun
va rog,ma puteti ajuta cu un sfat, cevapuppy dog eyes
multumesc si scuzati categoriawavekiss

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca nu mai exista nici macar un subiect de dialog, relatia capata un caracter de rutina.Nu trebuie sa prelungesti o relatie care nu mai implica atractie, sentimente, ba chiar a devenit plictisitoare.Pare sfarsita pentru el, dar ii vine greu sa o spuna.Deschide tu subiectul si luati-va aceasta,, piatra,, de pe inima.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca, intr-o relatie, cineva mereu iubeste mai mult.Se pare ca,in relatia ta,tu esti cea care a pus mai mult suflet,care vrea ca totul sa fie perfect si care se ingrijoreaza cand el devine indiferent,rece.

Stiu cum e, si e groaznic.Dar, din pacate sau din fericire, depinde din ce perspectiva privim, solutia e sa vorbesti cu el despre asta.Sa ii spui ce simti, ce crezi.E posibil ca el sa nu realizeze ca te deranjeaza.

Vorbeste cu el sincer...

Bafta si ai incredere ca o sa fie bine.

| Ella3133 a răspuns:

Se poate ca el sa nu te mai placa si nu stie cum sa puna punct relatiei in asa fel incat sa nu te doara pe tine.
Ori se joaca cu tine, chestia asta o citisem undeva, ca sa iti starneasca si mai mult interesul asupra lui...

| SongokuJR a răspuns:

Vai ce inteligent raspuns, mai bine te-ai impusca cum a facut-o si adevaratul Hittler NoBuLe

| forsaken99 a răspuns:

Din pacate relatia asta nu mai rezista mult poate ca nu te mai iubeste pe tine poate pe alta dar nu-i poti face nimic si eu am patit la fel dar exact invers in afara de povestea ca nu ma intreba cum ma simt.Mai bine incheie tu relatia asta daca el nu va vrea sa inteleaga inseamna ca inca te place daca e de acord sa va despartiti nu te mai iubeste. Sper ca te-am ajutat. happy