| dayanalove12 a întrebat:

TPU! nu stiu ce sa mai fac, sincer. v-am povestit ca am un prieten si nu stiu ce s-a intamplat de la un timp, nu mai stam deloc impreuna.deci:la tel nu vorbim, pe mess nu vorbim aproape deloc(doar 5-10 min) si apoi am incheiat discutia, la scoala nu stam aproape deloc in pauze(stam doar o pauza max si atunci 2-3 min), cand iesim amandoi de la scoala la aceeasi ora si cand mergem pe drum, tot drumul nu vorbim deloc, si cand ne despartim ca sa mergem fiecare la casa lui, doar ne sarutam si apoi fiecare pleaca. v-am spus intr-o intrebare ca el e gelos din cauza lui varuso.pai chestia asta s-a rezolvat.nu mai are treaba.eu nu mai vorbesc cu varul lui, totul e in regula.nu mai e gelos. dar acum ce s-a mai intamplat? el imi spune ca nu poate ca sa stea cu mine prin pauze ca are de invatat sau ca are de scris, dar cand eu il vad prin pauze? ma enerveaza si chestia asta ca ma minte.si nu mai stam aproape deloc.nu stiu daca relatia asta se mai poate numi asa,"relatie". va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sa fac.va rog. vreau cate mai multe raspunsuri. dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| BeresBeatrice a răspuns:

Eu cred ca il deranjeaza ceva anume, dar nu are curajul de a-ti spune fapt pentru care te evita.Te sfatuiesc sa stai de vorba cu el ca sa puteti pune din nou lucrurile in ordine... sper sa-ti fiu de ajutor, bafta!

2 răspunsuri:
| Buttercup30 a răspuns:

Sincer,cred ca s-a plictisit de tine sau de relatie.
Vorbeste cu el oriunde, oricum.Intreaba-l ce se intampla si dupa vezi

| cristian_8212 a răspuns:

Poarta o discutie in particular cu el si intreaba-l de ce nu mai e ca la inceput ce il deranjeaza. Bafta!