Nu vei ramane asa, doar ca te grabesti foarte rau si risti sa te alegi acum cu traume din cauza grabei tale. Dupa o relatie pierduta trebuie sa-ti iei o mica pauza, in care sa nu te interesezi de barbati. Poate 2 ani, poate trei, poate chiar un an si jumatate daca esti extrem de nerabdatoare si sentimentele au fost mai putin serioase. daca te arunci in relatii dupa cateva luni de la despartire, toate se vor duce pe apa sambetei si vei fi traumatizata de incapacitatea ta de a avea o relatie. ia si tu o pauza, evita situatiile in care baietii te-ar putea curta. Esti foarte tanara, nu ai nevoie sa te grabesti.
Numai timpul iti va raspunde la intrebarile astea. Exista mereu posibilitatea ca o despartire sa iti creeze traume atat de mari incat sa nu mai doresti o alta relatie, dar sa speram ca nu e cazul la tine. Pe de alta parte ar fi bine sa astepti un timp, sa iti dai timp sa uiti inainte de a incepe o noua relatie. Pentru ca altfel risti sa ramai alaturi de acel baiat doar pana te vei vindeca si apoi nu vei mai avea nevoie de el. DAR nu te izola, vei intra in depresie daca te vei inchide si vei evita oamenii. Incearca sa iti vezi de viata ta in mod normal, sa faci lucrurile ce iti fac placere, sa iesi cu prietenii. Nu sti niciodata de unde apare acel cineva care iti va produce fluturasi in stomac. Si parerea mea e ca vei simti cand e timpul sa accepti pe altcineva. Bafta!
Chiar tu ai spus : *credeam că va fi alături de mine toată viața*. Lucrurile astea nu se uită cât ai bate din palme.Nu poți trece atât de repede peste așa ceva. După o relație frumoasă, nu ai cum să treci la altcineva și gata.să o dorești, să începi să o iubești.E nevoie de timp pentru a se clădi altceva.
Ia o pauză.La un moment dat, dacă nu te vei împăca cu fostul, o să apară un bărbat care îți va stârni interesul; ai răbdare și trăiește prezentul intens!
O seară frumoasă!
Draga mea,aparențele înșeală,te lasă exact persoana care o consideri cea mai specială,care contează cel mai mult pentru tine și care ai fi făcut imposibilul pentru ea! Din păcate, așa e! Dar, stai gândești prea departe cu traume. Ai rămas oarecum "șocată" după această despărțire pentru că nu te așteptai. Dacă vrei să fi fericită, nu trebuie să aștepți nimic de la nimeni niciodată, nu trebuie să dai o a 2-a șansă cuiva care te-a rănit 1 dată,pentru că o va face mereu,trebuie să înțelegi că a trecut tot,că așa a fost să fie,că vei întâlni în viața ta o persoană care te va face să înțelegi de ce nu au mers celelalte relații. Încă ești tânără,nu-ți irosi timpul consumându-te,el a pierdut, nu tu. Gândește pozitiv, nu ai nevoie de el ca să fi fericită, dacă ai fost fericită înainte să vină în viața ta, atunci poți fi fericită și după ce-a plecat.Eu sper că te-am ajutat cumva, multă baftă!
Nu trebuie sa te gandesti ca asa va fi toata viata sau ca vei ramane cu traume. Totusi e mult prea devreme pentru a te implica in alta relatie, sentimentele tale pentru el inca persista, iar asta face practic imposibil sa te implici in alta relatie atat de devreme. Ia-ti timp pentru a te linisti sufleteste, iar cand crezi ca esti pregatita poti incerca cu altcineva pana o sa fie bine.
Draga problema ta e delicata dar nu zi ca nu o sa mai ai! Viata este lunga si frumoasa cu bune si rele si trebuie sa suportam asta. Uite eu abia ce am facu 16 ani si am avut o relatie de 5 ani cu o fata. Ne-am iubit enorm dar ea s-a dus in ceruri mie enorm de dor de ea dar gandesc ca de aproape un an ma uit doar la pozele ei! Mie dor de ea enorm de dor dar acum am alta relatie si gandeste-te ca poate "El" a luat o decizie buna pentru el. Nu s-a gandit ca tu o sa suferi. Pacat El a dat dovada de impertinenta nu te merita. Insa tu meriti pe cineva care sa fie alaturi de tine mereu. Fii tare uita-l. Timpul sterge tot este unicul burete si el parca le trage pe toate. Iti urez multa bafta. Ai grija de tine! Fii tare!
Asteapta si tu putin pana cand iti va trezi cu adevarat cineva interesul.e devreme pentru a te gandi la o relatie. dupa cum spui inca mai porti amintirea iubitului tau..si pana nu il uiti complet nu vei putea fi niciodata pe deplin fericita.
Nu-i chiar asa! Nu cred ca ai ramas cu traume. Poate ca nu erau baietii potriviti...Cand vei gasi pe cineva care chiar iti va starni interesul, vei vedea, nu se va intampla ce s-a intamplat cu cei doi. Multa bafta iti urez!