Esti la o varsta la care hormonii dau in clocot, poate la tine mai mult decat la altele, dar poti fi sigura ca nu esti singura. E posibil ca si unele dintre prietenele pe care le intrebi daca simt la fel, sa se afle in aceeasi situatie, dar sa nu recunoasca. Pot sa-ti spun din experienta personala de la aceeasi varsta, ca minteam de inghetau apele...nu le spuneam niciodata adevarul prietenilor mei, despre ceea ce faceam eu in intimitate. Dupa parerea mea, aproape toata lumea se masturbeaza si de asemenea, aproape toata lumea are fantezii sexuale atat de jenante incat s-ar rusina maxim sa le spuna vreodata si altora.
Nu toata lumea e asa deschisa... uneori jena de a povesti asa ceva e chiar mai mare intre prietene/prieteni vechi, pentru ca le e teama ca imaginea/statutul (oricare ar fi ele) sa aiba de suferit. Nu ar fi deloc suprinzator ca acelorasi prietene sa le fie mult mai usor de exemplu, sa se confeseze unor persoane necunoscute de pe net, pentru ca asa isi pastreaza anonimitatea si nu exista urmari.
Hormonii sunt de vina, dar alte preocupări chiar nu mai ai?
Îți vei petrece timpul făcând doar asta?
Nu, nu toate fetele simt așa.
N am zis ca fac doar asta
Trebuie sa scapi de dependenta asta de pacatul care il ai. Nu e bine! Priveste baiatul cu inima nu cu trupul pentru ca e posibil sa iti renst inima mai tarziu. E frumoasa perioada asta si fete cuminti sunt putine si chiar eroine contra prostiilor de pe internet
O zici de parca as fi crva
Vreau sa zic sa ai mintea si trupul clare cand alegi nu asa primul vazut primul servit. Esti fata am pretentii ca tu sa fi cea care isi alege cu exigenta unicul iubit caruia sa ii oferi tot pentru toata viata. Colegele tale poate nu sunt ca tine dar toate aveti un crin in inima, daca esti curata si neatinsa sa stii ca esti superba dar incerca tu cu tine sa lupti pentru ca te va dezavantaja ce faci tu acum pentru nu va fi acelasi lucru ca si atunci cu el ca sa nu zic ca va trece 24 luni probabil pana te cere in casatorie etc. Tu iti faci rau inimi prin trup pentru ca nu vei avea rabdare sa atingi toti pasii unei relatii spre catorie si de acolo ce vreti voi, tu vei sarii pentru ca trupul cere, la colegele tale perioada asta va veni incet si fara presiune trupeasca.
Crazy
Nu sunteti suficient de prietene pentru a fi acceptata orice subiect de discutie, de aici ma gandesc ca este si aceste "limite" impuse de ele.
Legat de comportamentul tau mai exotic, atat timp cat nu lasi sa se afle si nu apar altfel de manifestari precum transpirarii sau pulsul se mareste in preajma altor oameni totul este bine. (biologic cand suntem in aceste "calduri", creierul nu limiteaza moral si incepe sa se pregateasca de actiune, nimic rau, pana la urma suntem primate)
Spui ca ai acest comportament, dar este asa mereu sau doar lunar in perioada de ovulatie?
Nu sunt motive de ingrijorare, doar sa ai grija cui ii spui lucrurile astea pentru ca este inca un subiect tabu si sa nu fi considerata gresit, daca simti ca situatia escaladeaza si te comporti ciudat fara sa poti controla atunci sunt cateva momente de ingrijorare.
Eu cred ca este doar temporar din cauza ca te dezvolti si nu ar trebui sa fie asa mai mult de 1 an daca chiar te deranjeaza asta.
Ești foarte ok
Intr-o relație unde ambii se iubesc, e chiar benefica dorința reciprocă!
Va conta foarte mult sa-ti găsești un partener care sa fie la fel ca tine!
Hypersexuality, mai stiu fete care au latura asta, nu e cv bizar, doar corpul care e hypersexual/hypersensibil la stimuli sexuali nu ai ce sa ii faci din cate stiu
nu-s vreun expert?