Buna,in primul rand nu mai fi trista, trebuie sa fi optimista si sa gandesti pozitiv.Eu te inteleg foarte bine, ma gandesc ca e greu pentru tine, prin ce treci.Tu ai 18 ani,esti deja majora,eu zic ca mama ta ar trebui sa te inteleaga ca ai o varsta la care nu mai poate sa te tina asa din scurt,e mama ta si sigur iti vrea binele,insa acum esti matura,sti sa discerni binele de rau si ar trebui sa iesi si tu cum ai zis ca toate fetele,sa iesi cu prietenele tale,spune-i mamei tale ca nu esti fericita si daca ii pasa de tine sa te inteleaga si sa se schimbe fata de tine; eu zic ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu mama ta si daca nu te intelege vino in tara,fericirea ta e cea mai importanta,fa ceea ce simti,e greu cand nici parintii nu te inteleg.
Eu zic sa faci exact ce simti,sa vi in tara daca crezi ca iti va fi mai bine,esti majora si poti sa vi fara probleme,totusi intr-un fel ar trebui sa te gandesti bine inainte sa faci orice pas,pentru ca e foarte important ce conditii de trai ai avea,sa ai un loc de munca, o locuinta, etc.
Incearca sa accepti ceea ce iti spun parintii!
Incearca sa intri cu ei in vorba. mama... doresc sie u sa socializez mai mult cu prietenii. stai linistita... nu am un anturaj rau, nu fumez, nu fac prostii.am un grup de prieteni foarte bun. si etc. lasa-ma si pe mine sa fiu mai libera! Am trecut de pubertate,deja sunt formata,deja ma pot controla singura, pot sa ma auto-educ! Nu mai e nevoie sa stai numai pe capul meu!
Si viata e frumoasa! Nu trebuie sa te sinucizi doar pentru ca nu iti convin anumite lucruri! Consoleaza-te cu gandul ca altii care ar dori sa traiasca nu pot, iar tu care ai ocazia asta sa iti iei singura viata? Mai gandeste-te de 10 ori! Si ce vei face? Vei suferi pe pamant 90de ani sa zic si apoi pe vecie va fi mai bine! DECAT invers.e Crucea ta pe care terbuie sa o porti! Conformeaza-te! Funda?
Buna sincer imi pare rau pentru tine,mi se pare ca ti.a fost destul de greu, mai ales sa pleci de langa prieteni tai si toti cei apropiati tie, ai o poveste de viata foarte interesanta.Pai ai putea sa discuti cu ei si sa le zici ca esti matura, dar cu toate ca ai o varsta o sa le asculti sfaturile, explica-le ca iti este foarte greu sa stai doar in casa ai nevoie si de putina libertate.Eu cred ca parintii tai sunt foarte protectori si isi fac griji pentru tine, in special mama ta.mai ales ca a lasat.o tatal tau...nu stiu cred ca ii este frica sa nu patesti ce a patit ea, sa nu treci prin ce a trecut ea. Discuta foarte mult cu ei si nu te mai inchide in tine, pentru ca nu e bine, iti faci mai mult rau.P.S.fi mai optimista.Ai grija de tine si sper sa treci cu bine peste.pwpici