Buna monicutza.Citind povestea ta, mi-am amintit si eu de o perioada asemanatoare din viata mea.Am avut si eu o relatie destul de lunga iar spre sfarsitul relatiei s-a intamplat la fel.Am inceput sa nu ne mai respectam,sa ne jignim, sa vorbim urat unul cu celalalt si oricat am incercat amandoi sa tragem de relatie, aceasta s-a consumat tocmai din cauza faptului ca nu am stiut noi sa o intretinem.Cred ca situatia e similara si la voi,o data ce ati inceput sa nu va mai respectati,e destul de greu sa mai aveti o relatie sanatoasa. Daca e sa fie gata relatia dintre voi, capul sus! Gandeste-te ca nu esti singura fata care a trecut sau trece prin asa ceva.Si inca ceva:eu in locul tau nu l-as mai cauta. Daca te iubeste, o sa te caute el.
Îmi pare rău, dar părerea sinceră e că nu văd şanse ca relaţia să continue, gândeşte-te la clipele frumoase, să nu regreţi :)
totul merge înainte.
Uite calmează-te şi ascultă melodia aceasta care ţi-o dedic:
http://www.youtube.com/watch?v=9lb9fNpgFuM
Sper să nu am dreptate.
Noroc!
In mometul in care un barbat te-a jignit (sau a dat in tine), mai ales in cazut tau, unde deja a devenit un obicei, intorci spatele si pleci! Are balta peste si probabil nu era primul. In mod sigur nu va fi nici ultimul. Nu astepta sa redevina cel care a fost, nu o va face, in momentul in care s-a schimbat relatia s-a terminat.
Poate nu asta vroiai sa citesti, dar e adevarat...nu vrei sa fii o femeie abuzata!
Si eu am facut astazi 3 ani si 7 luni cu prietenul meu
intr-adevar exista o perioada in orice relatie cand ai imoreia ca nu il mai supori sa il vezi pe langa tine pentru ca intervine monotonia si toate astea, insa, daca va iubiti nu o sa pueteti st unu fara celalalt si o sa va impacati!
nu se pot arunca asa aproape 4 ani pentru niste jigniri copilaresti!
incearca s vb cu el cand o sa te caute au cannd il cauti tu si sa ii spui sa discutati si sa incercati sa nu va mai jigniti!
e pacat sa arunci asa dintr-o prostie 4 ani plini de amintiri frumoase!
daca el e mai orgolios fa tu promul pas si incearca sa nu il mai jignesti si spune-i si lui sa se abtina!
daca va continua tot asa mai bine fiecare pe drumul lui, decat sa mai statu vreo 2 ani apoi sa va despartiti si sa va irositi viata degeaba unul langa celalalt!
Va multumesc din suflet fetelor pentru raspunsurile voastre...astept si alte pareri
Monicutza,in primul rand buna,scuze ca am ajuns asa de tarziu pe site-ul tau,acum te-am gasit,sper ca mai e valabil raspunsul meu,nu stiu daca l-ai uitat din ianuarie pana acum in iulie(atatea luni),dar uite si raspunsul meu,parerea mea este ca nu se mai merita, au inceput jignirile, certurile si asa mai departe, chiar nu mai vad un rost sau o sansa de a mai fii impreuna, am trecut si eu prin asa ceva(2 experiente chiar)si am reusit sa uit, nu e usor asta stiu mie la mie, dar incearca la cei 20 de ani ai tai frumosi sa il uiti si sa iti cauti pe altul care sa te merite, sa te respecte, sa te iubeasca ca ochii lui din cap...c-am atat iti pot spune. fundita si mie?(ar insemna sa fie prima, sunt noua, dar am avut experiente).
MihaiAnuș63 întreabă: