Cunosc o fata de vreo 2 ani, de atunci am vorbit, am iesit cu ea si cu mai multi prieteni comuni, cam vreo 1 an jumate.
In noiembrie vorbisem cu ea si cu niste prieteni comuni sa mergem cu cortul. Ea ne-a confirmat prezenta dar inainte de a merge ne-a spus ca nu mai poate sa vina. Ne-a dezamacit pe toti deoarece totul era platit si pentru ea si de atunci am decis sa nu mai vorbim sau cel putin sa nu o mai cautam cand trebuie sa mergem undeva.
Dupa vreo 3 luni, de cand n-am mai vorbit cu ea, mi-a trimit mesaj cu 'Ceao ce mai faci?'. Bineinteles i-am raspuns si m-a invitat sa merg si eu la suc unde mai era cu prietenele ei. Am acceptat si m-am dus. Cand am ajuns acolo ea a fost incantata sa ma vada si oarecum vroia sa se aproprie de mine. Prietena ei tot imi atragea atentia sa ma duc sa vorbesc cu ea, facand-o doar din priviri. Mi-a propus sa mergem in parc si am acceptat, unde ca si un apropo a zis ca ma impacheteaza si ma duce acasa ca si un cadou. Nu am facut atunci nimic desi eram constient ca ea ma place.
Treaba de mai sus s-a petrecut intr-un weekend, n-am mai vorbit pana urmatorul weekend cand m-a invitat iar in oras, si sa vin singur. Am fost pe o terasa la o cafea, ea era foarte timida, aproape ca nu scotea nici un cuvant, eu vorbeam doar cu prietena ei, apoi iar mi-a propus sa iesim in parc, unde incet incet i-am dat si eu de inteles ca o plac. Dar nici de data aceasta nu am stabilit nimic ca sa zic asa.
De atunci am inceput sa vorbim prim mesaje toata saptamana. Nu era mesaj in care sa nu apara semnul ":*". A inceput sa-mi zica ca e foarte dezamagita de ea ca nimic nu i-a iesit bine in viata ei, iar eu i-am spus ca pot sa o consolez, si ca umarul meu e disponibil pentru ea. Replica ei a fost cat se poate de directa 'Daca ai sti cat de mult am eu nevoie de umarul ala acum. as putea la fel de bine sa dorm pe el'.
Eram constient ca ea vrea ceva cu adevarat, si vazand ca ea nu misca nimic, doar bate apropouri, mi-am laut inima in dinti si am hotarat sa fac eu primul pas.
I-am spus sa-mi zica sincer daca vreodata s-a gandit la ideea de a fi mai mult decat prieteni. Ea a raspuns cat se poate de direct 'Sincer m-am gandit de multe ori', si am pus-o sa-mi enumere cateva motive si ea bineinteles le-a enumerat la fel de direct. Mi-am dat seama in acel moment ca singurul lucru care mai e de facut e sa ne vedem singuri si sa discutam.
I-am spus sa ne vedem noi doi in urmatorul weekend, ea acceptat, dar in loc sa ne vedem noi 2, ea m-a invitat sa ma duc cu ea si cu niste prieteni de a ei. A fost ciudat stand acolo cu ea, deoarece nu puteam discuta nimic cu ea. Mi-a zis ca dupa ce mergem de acolo, mergem si povestim. Am stat acolo pana pe la 2 noapta iar pe cand sa mergem acasa a zis ca e obosita. Ea dormea la o prietena dea ei si am mers si cu ea la asa zisa intalnire. Nu am avut curajul dar nici tupeul sa o trimit pe prietena ei ca sa raman cu ea. asa ca ne-am plimbat 10 min dupa care am condus-o acasa. I-am trimis cand am ajuns acasa mesaj in care i-am zis ca am avut o intalnire foarte ciudata si ca voiam sa stam numai noi doi sa povetit. Si-a cerut si ea scuze etc, etc. Deoarece voiam sa stiu cu adevarat daca se va intampla ceva am intrebat-o prin mesaj 'Daca vrea cu adevarat sa avem o relatie'. Si mi-a raspuns ca a stat si s-a gandit bine si ca nici ea nu stie ce vrea si ca ceea ce simte nu e suficient pentru o relatie asa cum a crezut ea.
Sincer ma simt abandonat, dar nu stiu de ce. Am gresit eu cu ceva sau a urmarit ea ceva anume?
FUNDA Instant pentru cel mai bun raspuns, va multumesc
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Cati ani are d-ra? Se pare ca inca nu este pregatita pentru o relatie adevarata de cuplu si s-a speriat de ideea ca acest lucru chiar s-ar confirma/concretiza in foarte rapid. Se pare ca va trebui sa-i mai acorzi putin timp de gandire. Bafta.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.170.80) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro