Povestea ta este destul de abracadabranta si se potriveste perfect zicalei : "cel ce fuge dupa 2 iepuri deodata risca sa nu prinda niciunul". Singura posibilitate se pare a fi cea prin care sa-i explici acestuia care se "simte/considera" iubit ca totul nu a fost decat un joc menit a o face geloasa pe prietena ta si ca tu de fapt nu simti nicio atractie sentimentala fata el. Dupa care sa-l convingi sa fie dispus sa "se explice" in fata adevaratului tau prieten. Sper sa reusesti, altfel vei fi ca cel cu iepurii.
Cel mai simplu răspuns care mi-a venit în mine acum : Obișnuiește-te, așa e viața de c**vă.
Baftă.
Ti-se pare ca mi-am traso cu toti pentru banii ca sa ma poti numi curva?!
Nu, nu mă refeream la fapte direct. Mă refeream că ai un comportament specific unei curve. Știu asta pentru că eu trăiesc în jurul unor astfel de persoane. Te dai la băieți doar pentru a te distra și-ați bate joc de ei pentru amuzamentul tău. Încă nu ai ajuns să ți-o tragi cu ei, dar asta să știi că nu e prea departe. Baftă în continuare cu * joculețele * tale de om imatur.
Eu zic sa ii explici ca ala de care nu iti place ca ai vrut doar sa te razi de el asa, ca sa faci pe smechera.Si la prietena aia a ta sa ii spui ca el a zis ca nu ii place de ea ca sa fie geloasa,daca asa vrei tu. Si in legatura cu baiatul de care iti place,ignora-l si poate se intoarce el, daca nu, inseamna ca nu te place de ajuns.Tu sa nu umblii niciodata dupa un baiat, baietii trebuie sa umble dupa fete, nu invers.