| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc a întrebat:

Nu stiu cum sa va spun.Eu am 14 ani, am terminat cls a8-a si inca nu am avut primul sarut >:". Nu am avut incredere in niciun baiat pana acum. Fetelor, voi la ce varsta l-ati avut?

Răspuns Câştigător
| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Toate la timpul lor, cred ca inca nu ai gasit persoana potrivita.E foarte frumos cind primul sarut e din dragoste, asa ca nu sari in bratele orcui, nu ai idee ce vei perde.Si da, primul sarut l-am avut la 16 ani.

6 răspunsuri:
| Inthevampire a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 13 ani, daca baiatul e de treaba si te ajuta in mai multe chestii, atunci poti avea incredere in elbig grinwinking
Funda?big grinlaughing

| Ancutza05 a răspuns:

Nu esti singura care nu s-a sarutat. Exista multe fete..chiar mai mari ca si tinehappy. Trebuie sa astepti baiatul potrivit. Daca chiar vrei sa te saruti poti sa sari in bratele oricuilaughing. Bafta

| Dianaㄨ a răspuns:

Trebuie sa astepti momentul potrivit, nu e o varsta la care sa o iei razna ca nu ai avut primul sarut...Eu l-am avut la 13 ani dupa multe esuari ridicole.laughing, nu eram pregatita si ii refuzam chiar si in ultima clipa happy

| Iubiiitzica a răspuns:

Hai mai, e doar un sarut nu e ca si cum te-ai culca cu el si ai vrea sa fie baiatul vietii tale. Crezi ca primul baiat pe care il saruti o sa fie alesul inimi tale? Nu! Asta face parte din adolescenta ta, e bine sa iti faci iubiti, sa inveti din fiecare relatie cate ceva ca atunci cand iti propui sa iti alegi un barbat sa stii cum sa faci o relatie sa mearga perfect! Am avut primul sarut cu primul iubit al meu. Eu aveam 10 ani jum. parca. si el 15 an jum laughing) Si relatia a durat cam 2 ani. deci! big grin Succes!:*

| :*:*Dya:*:* a răspuns:

Off...si tu din asta plangi? laughing Nu fi trista o sa ai timp pentru asta abia ai terminat a 8winking Nu fi dezamagita! Mai bine iti cauti unu pe placul tau nu orice vagabond din ziua de azi.
Fii fata desteapta, realizeaza-te tu profesional si dupa o sa ai timp si de ei. pupiii

| cassie200 a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 16 ani spre deosebire de toate prietenele mele care au inceput de la 12 ani.stai linistita, ai timp pentru asta, si ai grija sa fie persoana potrivita.