Buna. ^^ Umm, consider ca colegul tau incearca sa-ti arate ce simte el, in felul lui. Daca nu a mai avut inainte o prietena e de inteles reactia lui. Nu-l lua tare, povesteste cu el fara sa-i dai de inteles ca vrei sa aflii ce simte el de fapt. Poate ii e greu, poate e si el speriat de ce se intampla si nu stie cum sa reactioneze...
Stii, pubertatea e cea mai grea etapa a vietii, nu stii ce vrei, te indragostesti repede...
Daca nu faci nimic si astepti, s-ar putea ca la sfarsit sa regreti... Chiar daca ai spus ca intrebandu-l daca e ceva in-neregurala, acesta ar minti, tu incearca totusi sa afli, gasesti lucruri pe care le aveti in comun.Nu vei putea sa-l eviti mereu...
Acum, nu stiu in ce masura te ajuta raspunsul meu, dar macar sper ca te-am "luminat" putin. :]]
Spune-i tu ca iti place tot ce face, si ca iti place de el, daca e asa si vezi ce iti raspunde. Bafta!
Am mai facut o data asta in trecut si toata clasa a ras de mine.plus ca eu nu il plac, mi se pare imatur, insa el imi aduce aminte foarte mult de o persoana pe care am placut o mult.