Eu cred ca te iubeste foarte mult ! ma bucur ca atunci cand a vrut sa te faca geloasa ti-a si spus imd. asa a facut si fostul si de aceea ne-am despartit el spunea ca ii place de o fata cu aceasta fata fiind in prezent dar el mi-a spus ca atunci a vrut sa ma faca geloasa! poate daca era sincer. dar revenind ca ma apuca iarasi povestitul Eu cred ca te iubeste dar uneori are si el stari adica totusi e si el om nu ai dc. sa te ingrijorezi!
Too long, didn't read. Daca asta inseamna "p scurt", cum arata versiunea "p lung"? Spui ca te adresezi persoanelor serioase? Dar seriozitatea ta unde e?
Salut,
Acuma conteaza numai de tine daca tu il iubesti si simti ceva pentru el invita-l undeva in oras la un pub sau o cafenea unde poti discuta si te poti auzi. Vorbiti pur si simplu de relatia voastra si sa nu mai ascultati ce spune lumea.O sa fie multa lume care va vrea raul o spun din experienta. Dupa ce ati terminat de vorbit atunci te hotarasti daca mai are rost sa continuati.Intr-o relatie comunicarea este ca aerul pe care il respiri.Bafta
Eu zic ca tine pentru ca, cum a zis si el daca nu tine te lasa de mult...in mintea baietiilor nu prea stii ce ii dar daca vrea sa va impacati intr adevar tine la tinesi eu am fost intr-o situatie asemanatoare adica uneori era asa de atent iar alteori parca nici nu existam iar cand am vrut sa il las spunea ca facea chestiile astea dor ca era suparat ca nu stiu ce ii faceam
Nu stiu ce sa-ti spun...nu ai incercat sa ai o conversatie serioasa cu el? Sa-ti spuna sincer daca te iubeste sau nu.Oricum, daca te iubea cu adevarat nu trebuia sa faca gesturile alea:in primul rand daca avea incredere in tine te lasa la bal fara niciun comentariu. Daca voia sa-i demonstrezi ca-l iubesti o cerea el nu te facea geloasa. Urasc modul asta de gandire la baieti.Eu zic sa-l faci sa vorbeasca sincer, din inima sa vezi daca te iubeste.