Daca ciclul tau menstrual este de tipul REGULAT si ai introdus in aplicatia ''Calendar menstrual'' numarul corect privind lungimea ca numar de zile a ciclului tau menstrual, doar atunci este corecta informatia oferita de aplicatia folosita. Cea de a 13-a zi a ciclului menstrual poate sa fie o zi a perioadei fertile doar daca ciclul tau menstrual are mereu aceeasi lungime si aceasta este cuprinsa in intervalul de lungime de la 26 de zile pana la 30 de zile.
Fiindca sperma NU a fost ejaculata in vagin ci in afara sa, asta inseamna ca in lipsa spermatozoizilor, ovulul nu a fost fecundat si ca atare nu se poate forma sarcina chiar si daca sexul a fost intretinut intr-o zi fertila a ciclului. Semnele mentionate ca au aparut, reprezinta simptome premenstruale caracteristie si indica faptul ca in curand urmeaza se se produca procesul menstrual. Multa sanatate!
Multumesc. asta imi tot spune si prietenul meu... mereu ne am protejat dar in acel moment ne-a luat valul. dupa cum am zis, el a avut grija sa nu se termine in vagin, dar eu tot sunt panicata ca poate s-a scurs sau ceva... de penetrat nu am mai fost.
de asemenea eu am menstruatia intre28 si 30 de zile ca durata, iar aplicatia mi-a aratat ca in ziua aceea (a 13 a zi) sunt in afara perioadei fertile... multumesc pentru raspuns
cred ca pot sa stau linistita, caci simptomele sunt timpice pms ului
Aplicatai pe acre o ai este buna NUMAI daca ai un ciclul perefct REGULAT unde menstruatia vine in fiecare luna, la fiz acelasi numar de zile.
In principiu, cand ai ciclul perfect regulat de 26 sau 28 de zile, ovulatia se produce in ziua 13 sau 14 si ovulul este fertil in primele 48 de ore.
Cand ai ciclul de TIP NEREGULAT, nu te ajuta nici o aplicatie, fiindca menstruatie vine neregulat ca si ovulatia, deci perioada fertila nu se poate calcula.
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Iar pe viitor, folositi PREZERVATIVUL, ca nu doare, musca, mananca si nici nu costa mai mult decat o guma de mestecat.
Ciclul meu este regulat cat de cat. vine la 29-30 de zile. de aproape 5 luni a venit la timp.
Un ciclu regulat nu vine "cat de cat", ci fix la acelasi numar de zile in fiecare luna!
Daca vine deja cu intarzieri, atunci nu mai este regulat si nu se pot calcula, ovulatie, perioada fertila si urmatorul ciclu menstrual.
In ce priveste intrebarea ta daca in urmatoarele zile iti vien menstruatie, imi pare rau, dar nu suntem nimeni in masura sa ghicim in stele, acest lucru. Cand ai sex neprotejat, intotdeauna exista risc de sarcina!
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.
Dacă nu a ejaculat în tine este posibil sa nu fi rămas gravidă. Ai rabdare, poate îți vine menstruatia.
Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!