anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, nu știu dacă ma mai știțilaughing)acum ceva timp puneam tot felul de întrebări despre un baiat, ei bine am ajuns sa fim împreună. Am 3 luni și ceva cu el la început a fost bine dar de-a lungul timpului am simțit cum se distanțează. Am vorbit cu niște foste de ale lui una mi-a spus ca e player, alta mi-a spus ca nu e de încredere. a fost și o faza cum ca el are mai multe gagici și când iese cu mine le da pe mute sau mai de mult i-a dat comentariu la o poza cu "beb?" și o avea în dm acum câteva zile și face la mine, este verișoara mea, chiar ma doare. Sfaturi, va rog ce sa fac sa ma despart? Merita sa mai stau cu el?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare o prostie sa vorbesti cu fostele lui iubite. Asta denota neincredere si arati faptul ca relatia voastra se clatina si ca poate sa intervina oricine. Daca tu simti ca este ceva in neregula, ai vazut ceva suspect, intreaba direct si spune ce te deranjeaza. Daca nu are nimic de ascuns o sa iti arate, o sa faca totul sa iti arate ca nu ai motive de ingrijorare. Insa daca devine agitat si spune ca nu e nimic un neregula, ca ti se pare tie, e clar ceva dubios la mijloc si ar fi bine sa iei atitudine, sa nu te lasi calcata in picioare si sa te desparti de el.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa fac toti cand observa ca fetele sunt disperate dupa el, iese cu ele doar ca sa se distreze cu ele, dar in inima lui este doar fata pe care o iubeste si pe care o cucereste.
Tu probabil esti una din cele de umplutuar cu care iese fiindca insisti, nu pentru ca are avea ceva pentru tine, de aceea i-a fost atat de usor sa se distanteze.
Imi pare rau sa-ti spun, dar relatia asta nu va rezista, fiindca nu se bazeaza pe dragoste, ci pe insistentele tale.

| anonimuIl a răspuns:

Nu ești pentru el ce vrea el.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Dacă după doar 3 luni ai îndoielile astea, și simți că s-a distanțat, e clar ca baza e fragilă. Mai bine îți cauți o relație care să îți aducă liniște.