Sexul din data de 26 iulie s-a consumat in a 6-a zi a ciclului menstrual (21 iulie fiind prima zi). Se poate afirma aproape fara a gresi ca in acea zi probabilitatea de a se forma o sarcina este teoretic mai mica de 5%, sau altfel spus aproape imposibila. Deci in cazul in care nu ai mai intretinut raporturi sexuale ulterior acelui moment doar printr-o minune ai putea fi insarcinata. Aceasta parere/convingere este intarita de existenta menstruatiilor ulterioare care s-au produs in conditii similare/asemanatoare cu cele avute anterior fiindca se stie/considera ca menstruatia reprezinta garantia ca nu s-a produs niciodata vreo sarcina in organismul tau. O eventuala sarcina, in acest moment ar trebui sa fie in saptamana a 16-a ceea ce in mod normal ar fi imposibil sa treaca neobservata. Pentru a-ti risipi orice neliniste in privinta asta poti sa-ti faci un test de sarcina sau sa fii examinata ginecologic de o persoana autorizata. Multa sanatate.
Esti embarazada in ultimul hal. Ma intreb cu cine. Mai stii sau i-ai insirat pana nu ai mai putut? Din nefericire exista femei iresponsabile ca tine si ca altele (+prostie cat cuprinde) care nu afla ca sunt intr-o stare mai speciala decat atunci cand dau nastere vietii chinuite, venita nedorita pe acest pamant. Nu esti insarcinata, dar parca ar fi trebuit sa-ti serveasca viata o lectie dura sa nu o poti duce.
Halele maica sfanta in momentul acesta te incui in camera si te apuci sa inveti dumnezeieste cartea de anatomie IN SPECIAL SISTEMUL REPRODUCATOR este strigator la cer la 19 ani sa nu fi capabila sa cunosti notiunile de baza ale anatomiei aparatului genital RUSINE RUSINE! menstruatia, mai ales daca ti-a venit toate aceste luni, este dovada clara ca nu esti bortoasa! durere de cap=sarcina? NICIODATA! halele maica sfanta
Ai o rezolvare extrem de simpla: consultatie ginecologica. Altfel, poti gasi milioane de argumente in orice directie.
Sunt in exact aceeasi situatie ca tine. numai ca eu am avut actul sexual pe 27 iulie. Si eu tot cu impresia asta traiesc ...am avut ciclu regulat si mereu, dar parca acum simt ca se misca ceva in mine...o sa mi mai fac iar un test chiar daca cele din urma sunt negative.Normal nu am avea cum sa fim, insa cine stie. daca nu ai observat vreo schimbare la menstruatie n ar trebui sa te ingrijorezi ...eu una n am observat... Succes si tie