Omule, dar de ce naiba nu o lasi tu pe ea sa sarute? Las-o pe ea! Sarutul nu e schema de handbal..."pasezi la extrema, trage om dupa el si gata golul"
Sarutul e ceva mai intim care se invata in timp si nu exista scoala speciala. Daca e sa explicam tehnic capsorul ei si al tau are trebui sa fie in X ca sa nu va loviti in nas/frunte, buzele moi si relaxate. Hai ca nu proba la BAC.
Poti sa-i saruti buza de jos, apoi pe cea de sus s.a.m.d. Trebuie sa stii sa te joci, putina imaginatie nu strica niciodata! E simplu! Bafta! Ah si inca ceva... cum ti-am spus la inceput: las-o pe ea sa deschida jocul si abia mai apoi prinde-te si tu in el.
Salut, pai nu exista tutoriale pentru asa ceva. Ceia ce pot sa iti zic e chiar daca nu esti asa incezator pe tine prefate ca esti, sarutul va veni de la sine crede-ma si mie cind imi zicea cineva ca va veni de la sine nu credeam pina cind chiar am vazut si nu mi-a venit sa cred ce simplu a fost. Nu conteaza sarutu in sine conteaza persoana care te saruta, date pe iubeste o za iti zica ca tu saruti cel mai bine dintre toti baieti si tu poate esti varza.
P.S. Vei avea niste emoti de nedescris poate o sa ne zici cum a fost... bafta
DA va voi povesti, totusi am mai sarutat dar ea e foarte speciala si naaa...