anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu prea multe despre aceasta categorie si sper sa gasesc putin ajutor aici. Daca un cuplu face sex oral iar el este protejat, exista riscuri de transmitere a bolilor? Va rog, nu raspundeti daca aveti de gand sa va bateti joc! Multumesc anticipat happy

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Protejat, cum? Sunt curios cum se protejeaza el, dar si tu, atunci cand iti face tie sex oral! Sa intelegi ca atunci cand ii faci tu, lingi prezervativul?

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Da, se pot transmite diverse boli. Poti sa iei un exemplu simplu: HPV.

| Alcyon a răspuns:

Cum sa faci sex oral protejat?! laughing Pai nu simte nimic. Daca te ingrijoreaza atat de mult bolile, mai bine ii spui prietenului sa mearga la un medic urolog, sa-si faca examen de secretie. Si asa ai rezolvat problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica? cum protejat? tine unul de sase cat timp?

| PeFuga a răspuns:

Exista destule boli care se pot transmite chiar si prin sex oral! Daca ea ii face lui si el are prezervativ, atunci nu exista risc, dar daca el ii face ei, nu vad cum s-ar mai putea proteja, iar riscul de transmitere este mare!

| NameHarris a răspuns:

Pfff... de capu meulaughing ce placere are ala numa ca te vede ca ii faci oral?laughing)

| RedDeath a răspuns:

Cum sa faci sex oral si el sa fie protejat? Atunci ce Dumnezeu mai simte el?
Deci tu esti iubita lui! Macar atata sa stii despre el, daca are vreo boala sau nu!
Si Nu, stai linistita, daca a fost protectie, a fost protectie! Nu s-a transmis nimic!

| Narcis0102 a răspuns:

Cum *** mea sa face-ti sex oral protejat? straight face. Doamnee! rolling on the floor.Nu am auzit de asa ceva.rolling on the floor.

| skypunct a răspuns:

Daca vorbesti de sex oral fa`l cum trebuie. Nu iti va transmite nici o boala!

| PeFuga a răspuns (pentru skypunct):

Absolut gresit! ITS-urile se pot transmite si prin sex oral!