Mai exista si femei care nu sunt pe interes. Putine, dar mai sunt. Dar adevarul e ca oricarei femei ii plac atentiile. Dar nu sa ceara ea, cadouri.
Da stiu asta, dar cand asta devine un obicei pentru ea, deja incepi sa-ti pui niste intrebari.
Da,nu am plecat la altul cum s-a spus mai jos, pur si simplu a fost pe interes.
Bineinteles ca exista!
Uita-te in jurul tau si vezi cate cupluri de milionari vezi si vei intelege cate femei sunt materialiste, fiind casatorite cu milionarii aia, din interes.
Din pacate, 90% din populatia tarii nu sunt milonari, doar oameni simplii, clasa muncitoare, ca atare pot spune ca s-au casatorit din dragoste, macar la inceput, dar dragoste a fost, nu interes!
Asa ca, nu mai generaliza ca nu este adevarat!
Daca te-a parasit iubita dupa altul care i-a placut mai mult, nu inseamna ca a fost materialista, doar ca vorbeste frustrarea din tine din obida, ca nu ai putut-o convinge sa-ti fie alaturi.
Frustrarea din mine,ma faci sa rad,am uitat sa precizez,ca i-am oferit multa multa iubire pe langa acele atenții, vorbesti in necunostiinta de cauza, pur si simplu aceasta idee o am eu despre femei in ziua de azi, in secolul 21, chiar putine, foarte putine femeie au mai ramas sincere si devotate au mai ramas.
Acelasi lucru se intampla si cu barbatii, putin, extrem de putini mai au bun simt si devotament pentru femeia iubita sau sotie.
Mda eu unul sper sa mai existe o dragoste sinceră, fara i terse ascunse si din care sa reiasa o famile puternic unita!
Fostul meu iubit îmi oferea lucruri materiale dar mai puțin iubire și atenție. Și m-am despărțit eu de el din motivul asta.
Deci da, exista!
Si nu puteai sa vorbesti cu el, sa iti ofere putina mai multa atentie si totodata si dragoste.
AlexEjmecheru întreabă: