Hei! Imi pare rau ca esti trista.Ai facut o greseala in a vorbi cu un alt baiat chiar si prin mesaje. Cand esti intr-o relatie partenerul trebuie sa aiba incredere in tine,asa e normal. El si-a pierdut increderea plus ca baietii sunt foarte orgoliosi.
Stiu ca te deranjeaza ca nu este mai apropiat de tine,cunosc senzatia,cand ti-ai dori ca iubitul sa fie mai apropiat de tine,sa comunicati mai mult, sa petreceti mai mult timp impreuna.
Incearca sa vorbesti cu el, sa aveti o discutie serioasa, sa-i explici ce s-a intamplat, sa-i spui ca-l iubesti si sa incercati iarasi.
Lupta pentru iubirea ta si daca te iubeste va acorda o sansa iubirii voastre.
Succes!
Tu il poti iubi in continuare cat doresti si la fel ii poti arata acest lucru, pana te vei face de rasul tuturor.
Uite..trebuie să înţelegi că nu toate persoanele îşi arată ca tine sentimentele. Poate tu eşti o fire mai romantică, pupăcioasă şi el mai indiferent.Trebuie să accepţi asta, chiar dacă vei mai fi cu dânsu' sau cu altă persoană. Dacă el e aşa, nu înseamnă că nu te iubeşte.Ba da, doar că îţi arată asta într-un alt mod.
Nu renunţa la această relaţie dintr-o prostie. Dacă vă iubiţi, luptaţi pentru voi.Acum e trist, îngândurat, dar după ce se mai linişteşte, vorbeşte cu el. Explică-i de nenumărate ori că nu ai nimic cu acel băiat.Doar aţi vorbit. Dacă nu te crede, pune-l să vorbească cu el. Poate aşa se convinge.
Indiferent cât de greu ţi-ar fi să-l recucereşti dacă asta vrei să faci, ştiu un singur lucru : două persoane care se iubesc, TREBUIE să fie împreună.
Succes şi va fi bine.
Din ce ai scris tu mai sus imi dau seama ce desi il iubesti, tot l-ai inselat.Si in al doilea rand ai mentionat in primele cateva randuri ca a gasit un alt nr in telefonul tau.In al treilea rand, nu prea cred ca stii sa te horarasti, deoarece daca il iubeai atat de mult nu il inselai.Dar...ma rog tu decizi, sooo...
Daca te-a mancat undeva sa-ti dai mesaje cu altul...ai ce meriti! Acum, sa-ti spun parerea mea...un barbat isi schimba mentalitatea, daca ii aduci putina concurenta! Faptul ca suferi, ii poate provoca satisfactie! Incearca sa-l eviti si sa te arati fericita! Poate merge tactica asta! Succes!
El te iubea in modul lui. Chiar daca nu arata. Sau inca te iubeste, dar asta nu este un motiv sa incepi sa-ti cauti alt prieten (sau ce faceai tu cu baiatul de la care ai primit mesajul), doar pentru ca nu te iubea cum vrei tu. Asa este genul lui, si cred ca tu trebuia sa-l accepti asa cum era el, pentru ca fiecare arata iubirea in mod diferit. O zi buna.
In dragoste, increderea si comunicarea sunt foarte importante! Vorbeste cu el, incearca sa ii explici, care este situatia cu acel baiat ce ti-a trimis mesajul. Fa-l sa inteleaga ca nu e nimic ce l-ar putea face gelos. Spune-i ca tu doar pe el il iubesti si eventual reaminteste-i momente din timpul relatiei voastre cand i-ai si demonstrat asta!
Iarta-ma ca iti spun, dar daca el nu vrea sa te asculte, nu vrea sa inteleaga si nu te crede, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat!
Sfatul meu este sa nu renunti niciodata si sa lupti pentru iubire!
Mult succes iti doresc!
Prin faptul ca s-a uitat in telefonul tau si a vazut acel mesaj de la celalalt baiat, a demonstrat ca nu are incredere in tine! Nu se face asa ceva intre cei care se iubesc!
Faptul ca e indiferent fata de tine, ca te evita, nu te mai cauta de ceva timp, poate fi un semn ca fie a gasit pe altcineva, fie sentimentele lui fata de tine nu sunt la fel de puternice. Tu il adori, il divinizezi, nu poti trai fara el. E posibil ca el sa se simta presat; sunt barbati care bat in retragere cand fata e prea insistenta si se simt sufocati!
Ai grija de tine! Si nu te autoinvinovati!
Oricum, eu iti doresc succes si sa fii fericita si iubita de cel pe care il iubesti!
alexandrazamfir întreabă: