Nu mai sta cu el daca vrei sa nu fi violata. Nici nu sti ce periculosi sunt unii oameni. Spune asta parintilor urgent, nu e de gluma.
Adriana, daca zici ca acel domn ti-e vecin nu prea ai cum sa il ocolesti!
Cand mai insista ii zici politicos ca esti minora, iar fara acordul parintilor nu poti face nimic din ceea ce el iti propune.Sun nici o forma nu accepta, chiar daca te ademeste cu ceea ce vrei tu.
Eventual roaga pe cineva sa mearga in urma ta, sa integistreze dialogul tau cu batranul ca sa aveti dovezi.
Si bineinteles vorbeste cu parintii, poate discuta cu domnul in cauza sa te lase in pace.
Nu cred sa fie cazul sa se ajunga la politie.
E chiar pedobear in persoana, fugi!
www.youtube.com/watch?v=zoSd0fUDaLE
Wow wow wow! Mergi IMEDIAT si spune-le parintilor ce ai scris aici! Nu te mai intalni cu respectivul fiindca nu e doar un domn amabil. Spune-le parintilor si or sa stie ei ce e de facut.
Un nud in pajiste, aia va desena.
Spune parintilor tot.
Evita-l, nu-i mai raspunde, ignora-l total.
Ai de mine! Spune parintilor si pastreaza distanta! Data viitoare cand mai vine cu vreo propunere, ii spui ca sti ce are de gand si ca isi pierde vremea, de nu vrea la politie, sa o lase balta, si pleci! Sa nu ii mai dai timp de replica.
Fugi la mamica si zii totul. Apoi incearca sa il prinzi cu o inregistrare video/audio si il duci la politie. Il dai in judecata apoi ceri daune morale ( peste 10.000$ ).
Cred ca ti-a atins sanii din greseala, la varsta aia nu cred ca are ce sa-ti faca, poate e un simplu mos care te simpatizeaza
Doamne.Fato,nu e de glumit. Spune le parintilor..nu mai sta! maine poimaine o sa fi violata In locul tau ii futeam una de ii dadeam dinti jos cum sa ti puna pe sani?! E un pedofil nu l mai baga in seama, fa te ca nu l vezi, lasa-l. ce tot atata vorbesti cu el?! Imi dai de inteles ca iti place ce iti propune.
Pai tu vii aici si ne spui noua? noi ce sa iti facem? du-te si spune-le parintilor ei vor lua masuri.(astia merita castrati)
Pai povesteste tot parintilor, incearca sa il eviti, poate fii periculos sau poate doar ti se pare.Dar daca ai pastra distanta va fi cel mai bine
Eu zic sa il rogi sa te picteze atunci cand esti dezbracata asa o sa iti dai seama ce vrea cu adevarat de la tine
L-am intrebat daca vrea sa-mi faca un portret nud si s-a prefacut ca nu aude.
Este periculos. Nici sa nu te gândești să mergi undeva cu el, oricât de tentant ar parea, oricât de... drăguț ar fi cățelul, NU! Nu știi în ce te bagi, nu face o prostie care ar putea să îți strice întreaga viață.
Eu zic sa-ti bagi *** in morti mami lui..In primul rand, spune-le alor tai ca un ciofligar sta dupa tine si nu iti da pace. Dupa, stai departe de el, e cacanar..Si dupa, daca ai niste tovarasi mai mari, pune-l sa-i f*ta o bataie!. Pace!
Since,nu cred ca ar trebui sa iti faci griji, e cam batran si nu prea are ce sa iti faca... dar totusi ar fi mai bine sa iti pui si parintii in tema pentru binele tau, bft!
Ai grija cu el!
Spune-le parintilor ce s-a intamplat, si vezi ce propun ei!
Aaaa, si nu te mai vede cu omul acela, nu cred ca iti face bine!
Asculta tu de parinti, si fa ce spun ei!
Bafta:**!
Adriana scuseee mai bine nu te mai vezi cu el ca nu se stie niciodata si spune-le si parintilor da apropo ai facebook?
Găbytzu_Găbiţu_1990 întreabă:
TzaTzikyReal întreabă: