Nu stiu ce sa zic... daca vrei sa scapi de sentimentul asta de vinovatie atunci trebuie sa-i zici prietenului tau de relatia ce o ai cu tipa respectiva si risti sa-l pierzi[chiar daca si-ar inchipui ca il inseli, cred ca va fi socat sa afle ca il inseli cu o fata si nu cu un baiat]fa cum crezi ca e mai bine
Da asa e nu-i spune dar am o intrebare.tu esti lezbi? ca ai zis ca ai un IUBIT si te-ai indragostit de o FATA
Eu aş zice să te linişteşti şi să nu mai te gândeşti la sentimentul de "vinovăţie", deoarece NU eşti singura fată care se află în această situaţie ( puţin "ciudată" )!
Apoi, dacă prietenul tău este mai deschis la minte ( open mind ), CRED că ar trebui să discuţi cu el despre acest aspect şi eventual să-i "propui" un "menaj à trois" - la modul foarte SERIOS!
O altă "rezolvare" a situaţiei NU întrevăd deocamdată - în altă situaţie, TU vei avea de suferit oricum, fie că te desparţi de ea sau de el!
Vei vedea că, dacă reuşeşti pentru un timp să aplici această "soluţie" ( propusă de mine, chiar dacă e "riscantă" ), TIMPUL le va "rezolva" pe toate ( într-un fel sau altul )!
Fara sa intelegi gresit raspunsul, daca este adevarat ceea ce ai spus aici, mergi la un psiholog. Numai asa vei fi ajutata sa-ti alegi drumul.
Am si spus ca accept orice sfat decent si in concluzie nu am de ce sa inteleg gresit raspunsul tau.chiar sa trebuiasca sa ajung la psiholog? sunt constienta ca am incalcat niste coduri morale, daca le pot spune asa, si ca am iesit putin de pe drum. oricum iti multumesc pentru raspuns
Aici nu este locul unde sa judecam daca tu ai incalcat sau nu coduri morale. Important este ca tu sa-ti gasesti drumul pe care esti sortita sa mergi. Atentie, nu am spus sa mergi la psihiatru, ci la psiholog. El te va ajuta, daca este cazul, sa te regasesti ca om si ca femeie. Sa ne "auzim" cu bine.
Dupa parerea mea, nu e bine sa tii secret, nu rezolvi nimic asa. Intai de toate eu cred ca ar trebui sa iti pui ordine in ganduri. Un lucru e clar, cu amandoi nu poti ramane. Numai daca eventual, continui asa, sa iti minti prietenul cu care esti de 3 ani si care cel mai probabil te iubeste si nici nu-i trece prin cap ce faci tu. Deci trebuie sa te hotarasti pe cine iubesti, cine te face fericita, daca esti decisa sa arunci la gunoi o relatie de 3 ani si asa mai departe. Si orice ai decide, trebuie neaparat sa vobesti cu prietenul tau, sa ii explici totul frumos, calm, pentru ca totusi, dupa 3 ani, macar niste explicatii meritaa, pentru ca, fie fata, fie baiat, tot inselat se numeste. Gandeste-te bine, pune totul in balanta si fa ce simti. Baftaa;*