| Only2Kill a întrebat:

numele meu este Bogdan, am 14 ani si sunt din Bucuresti. O fata(nu e virgina)mi-a propus sa facem sex dar mie mi-e frica sa nu ma doara sau sa o las insarcinata.Doare cand se rupe ata? In cat timp in dau drumul? adica, cat de repede vine sperma? multumesc astept raspunsuribig grin

6 răspunsuri:
| reanu a răspuns:

Nu doare. te ustura un pic. dar daca folosesti un prezervativ nu se rupe tongue si nici nu ramine insarcinata plus ca iti scade un pic excitabilitatea care oricum e f mare fiind la primul contact si poate treci de un min de penetrare fara sa ejac laughing

| Biencel a răspuns:

In primul rand, fa-o cu prezervativ. Ai tu timp sa o faci si fara nu te ingrijora. Si de durut, nu te doare tare tare. O sa simti ceva ceva acolo, dar nu asa de tare intr-ucat sa te pui in genunchi si sa plangi. Ai grijawinking>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal, numele meu este luiza si am 15 ani.eu am facut dar n-am rezistat.sa stii ca nu se rupe ata si nu ramane insarcinata decat daca are ciclu.papa

| Feliciann a răspuns (pentru anonim_4396):

La fete este diferit

| Bufferia a răspuns:

Frate,tu ti-ai citit intrebarea? Totusi, ai 14 ani.Adica totusi, in primul rand prezervativul se poate rupe in al doilea rand ai putea sa iti cam faci viata praf daca incepi cu d-astea de acum si pe a ta si pe a fetei.Nu nu poate ramane insarcinata doar cand e pe ciclu poate ramane insarcinata in perioada ovulatiei, adica inainte si dupa ciclu.Te gandesti ca practic tu ai toata viata inainte pentru asta? Nu esti intreg la cap? Daca faci vreo tampenie, ce poti sa patesti? Multe daca ea are surprize.Mai bine vezi-ti de viata si las-o in plata ei, in plus consider ca iti place de ea daca vrei sa faci asta. Daca ea era asa de wow si ok cum o consideri nu era deja jucaria baietilor si nu iti propunea asta.Ok eu am 15 aproape 16 si stiu ca nu e ok, ma uit la voi ca sunteti doar cu un an mai mici si sunteti chiar batut in cap la capitolul asta adica putina logica nu ai? Esti totusi copil nu ai nici par pe fata si vrei sa existe posibilitatea sa ai copii? Vrei sa ce? De ce ai face asta? Vreun motiv bun? Ce vrei sa o impresionezi? Crede-ma ca ar fi mai impresionata daca i-ai spune nu.Cu ce te ajuta ma rog?

| DDA3 a răspuns:

Buna Bogdan.Crezi ca e varsta potrivita sa faci sex.Din pacate adolescentii, incep prea devreme viata sexuala.Gandeste te de 2 ori inainte sa faci ceva.