Daca nu esti troll, vorbeste urgent atat cu el, cat si cu parintii tai si spune-le ce s-a intamplat.
Oricat ai ascunde situatia in care esti, in cateva luni vor realiza singuri adevarul.
Le spui simplu, cum a fost si daca este asa cum spui, tine minte ca alta varianta mai buna, decat cea de a le spune parintilor, nu exista.
Tratez,,problema '' ca atare, fara a tine seama ca (poate) e gluma proasta!
Deci..Esti sigura ca esti insarcinata? Ai facut test de sarcina?
Oricum cu toate riscurile vorbeste cu mama ta URGENT! Si cu ea de manuta mergeti la ginecolog, pentru ca pe langa o eventuala sarcina se poate sa ai si alte surprize.
Buna, Daniela,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Cum ai acceptat atat de usor, asa de usor ai sa le spui si alor tai...sau macar mamei tale. Eu chiar nu stiu, de ce copii din ziua de azi, va grabiti atat de mult copilaria...serios imi vine mie sa ma dau cu capul de ceva cand va aud. Duce ti tara asta de rapa. Iarta-ma ca voi lasa acest comentariu dar trebuie sa constientizezi niste lucruri. Ca viata nu este atat de roz. Inseamna ca daca te ai aruncat asa, inseamna ca nu gandesti. Mai ales ca ai o varsta destul de mica, bag mana in foc ca baiatul are cel putin 18. Sa stii ca baiatul nu are nici o vina, e baiat si o cere. Tu, noi fetele trebuie sa fim cu capul pe umeri si sa stim toate urmarile unei relatii sexuale. Riscuri si perioade ale ciclului. Serios acum, nu acceptati atat de usor, nu va vindeti asa usor, unui baiat cu care nici macar relatie de un an nu aveti. Nu este o rusine sa ti incepi viata sexuala dupa 18 ani, ba chisr vei fi privita cu ochji buni in fata baietilor buni! Nu va mai grabiti copilaria, ca abia aveti o varsta frageda si toate vor veni la timpul lor. Veti avea timp si pentru sex si pentru copii si iar sex pana o sa va saturati! Daca esti sigura ca, chiar esti insarcinata, iti iei inima in dinti si fugi repede la mama ta si la prietenul tau(daca nu deja te a lasat balta) si le spui. Ar trebui si mama ta sa discute cu tine despre asa ceva si sa te invete!
Mai lasat fara cuvinte nici buletin nu ai si esti gravidaAm o intrebare pentru tine cati ani are iubitul tau si tatal copilului?
Are 17 ani si 5 luni!
Inainte sa se joace cu tine trebuia sa il intrebi daca stie sai foloseasca jucaria daca a primit instructiunile de folosire
Crede-ma, este foarte norocos, daca avea 18 ani impliniti facea puscarie, gandeste-te la toate problemele pe care le poti creea facand sex de la varsta asta.
Vorbeste cu mama ta, explica-i si apoi ia iti va da sfatul cel mai bun.Eu cred ca el doar te-a folosit, daca afla probabil se va desparti de tine, dar nu conteaza.Tu doar spune-i mamei tale!
În primul rând, contul este făcut la -amuzament-, chiar nu vă dați seama?
Dacă era să fie o poveste reală nu vorbea cu atâta calm!
Eu zic să lasi "misto'ul" de o parte si să-ti vezi de ale tale.
WOW,WOW,WOW,WOW...Pauza ca ma ia ameteala... Nu ai nici 14 ani si ai facut sex?! Prima intrebare: Cati ani are taticul? A doua intrebare: Ai idee ce ai facut?! Bun,du-te la mama ta si spune-i. O sarcina este greu de ascuns! Dar,esti sigura ca esti insarcinata? Orice ar fi,nu conteaza,trebuie sa ii spui mamei tale chiar daca trebuie sa suporti certuri si discutii dupa. Dupa ce ai rezolvat cu mama ta,incearca sa vorbesti cu iubitul tau. Daca cand aude aceasta veste,reactioneaza okay,poate chiar este entuziasmat,insa daca reactioneaza facand ca toate alea,e clar ca tu pentru el ai fost doar o distractie. Acum nu stiu ce sa sun daca sa pastrezi copilul sau nu. Un copil este un dar deosebit, dar la varsta asta. Nu stiu, nu stiu, chiar nu stiu. M-ai indus in eroare. Dupa ce vorbesti cu mama ta, aranjeaza cu un psiholog ca sa stai de vorba cu el si bineinteles cu un ginecolog. Bafta!
Simplu le spui parintilor si faci intrerupere de sarcina (sa nu aud "da vreau sa pastrez copilul" ca nu mai e viata ce o sa ai tu si "copilul" tau). Oricum intrebarea pare pusa la misto dar totusi e buna pentru fetele mai mici de 18 ani care s-au trezit ca vor sex.
WTF! Esti intr-o situatie foarte dificila,in primul rand ar trebuie sa vorbesti cu mama ta, ca intodeauna mamaele inteleg mai bine, dar nu trebuia sa iti incepi viata sexuala si nici fara metode de protejare, te-ai gandit inainte sa faci ca baiatul o sa isi bata joc de tine? ca doar vrea sa faceti sex, sa te lase insarcinata si apoi sa te paraseasca cand o sa afle ca o sa fie tatic.Am si eu o intrebare pentru tine?
Ai folosit teste de sarcina pentru a dovedi ca esti insarcinata? nu ti-a venit menstuatia? Sau de unde sti tu ca esti insarcinata.
Pe viitor ai grija ce faci, si in plus nu e bine sa avortezi, un copil e o binecuvantare de la Dumnezeu, ar trebui sa ii spui mamei tale.
Multa Bafta!
Am fost la medic si am facut si doua teste de sarcina.
Nu te cical nu imi bat joc...Dar esti prea micuta. Fetelor inainte de a face ceva ganditi cu mintea nu cu corpul pentru ca la un moment dat o sa regretati toata viata... Daca esti sigura ca esti insarcinnata du-te la mama ta si sa ii zici ea te va intelege ai sa vezi..Sa nu faci avort daca tot ai facut asta ar trebui sa lasi joaca sa lasi scoala si sa iti cresti copilul..Ai grija ce faci! Bafta!