anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Ionut si am 14 ani si sunt in clasa a 7-a. In clasa de alaturi de la scoala mea este clasa a 6-a. Acolo este o fata foarte draguta si care invata bine pe nume Natalia. I-am scris intr-o zi un bilet fara sa il vada nimeni in ora de romana, in care ziceam ca imi place de ea. Se suna de iesire, iese toata clasa a 6-a afara in pauza si intru la Natalia in clasa si ii las biletelul in ghiozdan. Cand a ajuns la ora cred ca a vazut biletelul si am scris si de la cine era. In a doua pauza vine ea singura la mine si imi spune cu un zambet pe fata:,, Tu mi-ai scris biletelul?" Eu nu am prea avut curajul sa ii raspund. Ma mai intreaba odata si ii raspund frumos. Ea sa rosit de emotii si vin colegele ei si o sfatuiesc sa vina mai aproape de mine si imi zic: Spune-i ma in fata *rasete*. Nici ea nu a avut curajul sa vorbeasca cu mine si nici eu. E clar ca ii place de mine si de gestul facut. Ce a-si putea face in privinta asta? Un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Eu iti zic sa renunti la bilete. Ai avut noroc ca ti-a iesit, acum profita de asta, mai ales ca ti-a raspuns deja cu un zambet. Spune-i daca vrea sa mergeti impreuna acasa si daca ea pleaca cu mai multi de obicei, du-te si tu cu ea si condu-o la bloc. Acolo daca vrea poate sa mai stea pe banca cu tine sa vorbiti despre orice. La scoala e mai complicat la inceput, intai singuri si apoi la scoala big grin

2 răspunsuri:
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Pai dupa cine ce ai putea face?laughing Normal, ar trebui sa vorbesti cu ea nu sa ii scrii biletele laughing Mnah, emotiile astea, stiu cum sunt :O Stai cu ea in pauze si vorbeste, castiga-i increderea abia dupa puteti fii mai mult ca prieteni. BAFTA!

| Cigarettă a răspuns:

Amândoi sunteţi timizi asta-i clar. Ţi-as sfătuii să mergeţi într-un loc unde să fiţi doar voi doi şi să discutaţi. Încearcă să "rupi" tu tăcerea atunci când este cazul... thinking Spune-i lucruri drăguţe şi încearcă s-o faci să nu mai fie timidă, să vorbească liber cu tine :d
Baftă :d