anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Ionuţ şi am 14 ani. Sunt în clasa a 7-a. Deci, în fiecare zi o fată foarte drăguţă din a 6-a care e fix lîngă clasa mea,una mai scundă,cu părul blond parcă, creţ ceea ce mă înnebuneşte la toate fetele mă salută,îmi zîmbeşte,mă înreabă ce ore am,mă aşteaptă mereu jos în colţul scărilor şi face chestia care îmi place cel mai mult la ea: Se uită o clipă la mine, îmi zîmbeşte şi după aceea se face că nu mă vede. Îi zîmbesc şi eu şi îmi zîmbeşte şi ea.Acesta nu ar fi un semn că mă place dar îi este ruşine să spună? Ieri de exemplu a dat clasa a 6-a o petrecere. M-am îmbrăcat frumos, cu o cămaşă etc. şi după un timp mă invită să stau fix lîngă ea. Ce a-şi putea face să o cuceresc? Îmi cer scuze dacă v-am plictisit cu ce am scris mai sus happy.

3 răspunsuri:
| Rechin a răspuns:

E cucerita deja. Spune-i ce simti pentru ea : ca e frumoasa, ca o placi etc.
Daca vrei sa o faci intr-un loc mai romantic invit-o in parc (dar nu intr-un alt loc deoarece in parc este aer curat si privelisti minunate), gaseste un loc frumos unde s-a stati si incepe sa discuti cu ea despre ce mai face ea sau cat de frumos e in parc si cand consideri ca este momentul potrivit poti sa ii spui ca o place, ca e frumoasa etc.
Sper ca te-am ajutat. Bafta happy

| sweet22D a răspuns:

happy Nu cred ca se poate vorbi de cucerit aici, amandoi sunteti mici. Daca iti place sa stai in compania ei, incearca sa vorbesti mai mult cu ea, salut-o cand o vezi, intreab-o ce mai face, fa conversatie si iesiti cu prietenii vostri la plimbare. Cu siguranta te va placea si mai mult.

| andelove a răspuns:

Iesi cu ea si cu niste prieteni prima oara. dupa care vorbeste cu ea, cere-i numarul de telefon, facebook, bla bla. nu te baga in seama prea tare deoarece s-ar putea plictisi de tine. stati in pauze impreuna.