| Anonym_9892 a întrebat:

o cunosc aproape un an din vacanta de paste am inceput sa o plac nu stiu sigur daca ma place mi se pare ca ii place de mine dar nu sunt sigur de ex intr-o zi ea statea tot langa mine si imi cerea apa mrog un coleg a intrebat-o daca ii place de mine ea a stat vreo 5 sec cu ochii spre mine si a zis cu jumate de gura foarta incet ca nu. De multe ori ea sta langa mine se uita in ochii mei si zambeste.
Problema este ca nu am posibilitatea sa o vad vacanta aceasta de vara, ea maine pleaca din tara si nu am cum sa o vad pana in toamna

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii place de tine dar nu are curaj sa recunoască, vorbește mai în amănunt acest subiect cu ea și vei afla ce bambilici joaca.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eşti nebun? Ce mai aştepţi? De ce laşi timpul să treacă pe lângă tine? Întreab-o tu.Dar vezi că te poate simţi. Poate spune că nu te place, simţindu-se stânjenită. Pentru a evita situaţia asta, strânge-o în braţe şi sărut-o.Fii bărbat.Dă dovadă de maturitate şi responsabilitate. Fugi şi vorbeşte cu ea, înainte să fie prea târziu şi să te trezeşti plângând mereu cu urma de îndoială ce te macină.

| victor1k a răspuns:

Ovidiu, ai supradoza de prostie in tine np np (scuzati limbajul, nu mai ma pot controla la retardati d-astia)

Boss, ai cale deschisa, da-i bice, e a ta!

| Anonym_9892 explică:

Multumesc de raspunsuri happy

| Anonym_9892 explică:

Va rog daca ar mai putea raspunde cineva big grin

| ovidiu_6749 a răspuns:

Sa stii am aceeasi problema inceaca tu deci fa-ti un plan cu prietenii de ex ea a lesinat tu te duci primul si la sfarsitul orelor il pui pe unu sa o inpinga ceva de genu tu te duci si ili iei la bataie chestii daste sa pari mai misto