Inseamna ca fata are cam 15 ani ( sau cel putin maturitatea uneia ) si azi se "indragosteste" de unu maine de altul si ar trebui sa lase iubitii pentru cativa ani. Imi imaginez ce relatie "serioasa" ai ca dupa un an deja te-ai plictisit de el si in 2 zile te indragostesti de altul .
Cine ai zis ceva de indragostit? Am spus ca fetei ii place de respectivul baiat.
La varsta ta e doar un simplu pas de la "il plac" la "il iubesc".
Nu este vorba despre mine, eu nu as s-a intr-o relatie serioasa oricum
Si aici tin sa te contrazic. Am placut multi baieti fara sa fiu indragostita de ei. Nu sunt genul care iubeste, la 18 ani ma bucur de viata, nu caut ceva serios.
Bravo tie. M-am saturat de tampiti care azi sunt "indragostiti" de unu / una si 3 zile mai tarziu sunt cu alta persoana. E penibil
Hmm, ai patit asta sau de ce esti asa revoltat?
Nu sunt "revoltat", e doar penibil cand vad toti copilasii din ziua de azi care se "indragostesc" la 12 ani in loc sa isi vada de jucariile lor. Se plictisesc de viata buna si au chef de drame de oameni mari.
In sfarsit cineva de aceeasi parere ca si mine
Mersi de fundoi...deși încă n-apare
Bun raspuns felictari.
Nu neapărat și femeie în toată firea să fie, atunci când relația "scârție" și certurile sunt dese, e un semn că relația e pe moarte, și e foarte posibil ca să devolte o relație extra, însă acest gen de comportament e valabil și la bărbați.
Inseamna ca fata aia e cam bleaga si foarte prostuta, se lasa dusa cu zaharelu de fiecare "machoman". Astfel de persoane nu prea merita o realatie serios, cel putin momentan, pana cand revine cu picioarele pe pamant.
Jasminemg întreabă:
Anonima17191 întreabă: