| SWooZie a întrebat:

o foarte buna prietena mi-a povestit ceva ce ma socat.un prieten de familie a sarutat-o si ia pus mana..jos..ea mi-a spus ca a inlemnit si desi ala o saruta ea nu putea sa se miste(nu a facut mai mult el),apoi ea a reusit sa scape de el dar la plecare el a intrebat-o daca va spune cuiva si ea a zis de frica, ca nu si el din ce mi-a spus ea a zis ceva de genu,, cum vrei".il stiu din federe pe timp el are peste 50 de ani iar ea are 24(desi arata de 15 ani).nu stie ce sa faca iar eu nu stiu ce sa ii zic,e clar ca a abuzat-o dar ea mi-a spus ca daca va spune parintilor sau la altcineva va fi cuvantul ei impotriva lui iar el are o imagine destul de buna in bloc,iar sotia lui il divinizeaza deci mai mult ca sigur ea nu ar crede asa ceva,ii e frica, ca totul s-ar intoarce impotriva ei desi nu a avut nici o vina.e foarte speriata si nu stiu cum sa o linistesc, daca la inceput a dat vina pe el acum incepe sa creada ca a fost vina ei ca s-a blocat si nu a putut sa il respinga cum trebuie.nu e genu ala de fata vulgara, nu provoaca din contra e foarte retrasa si linistita.cum pot sa o ajut? ce sa ii spun.ea de ceva timp e foarte deprimata si imi e teama sa nu faca ceva.ce sa fac? ce sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Doamne fereste! Cum naibii sa nu spuna la nimeni!? Spune-i sa mai lase frica la o parte.Ce i s-a intamplat e foarte grav...clar a abuzat-o.Din momentul in care a sarutat-o, fata aia nu cred ca mai e normala (trebuie dusa la psiholog neaparat).Sa le spuna parintilor neaparat! Sau macar sotiei aluia. Oricum, sa anunte pe cineva, neaparat! Asa ceva nu e posibil!
Eu nu pot concepe asa ceva!

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ar trebui macar sa incerce sa le spuna parintilor ei si sotiei lui... Daca este linistita, ce motiv ar avea lumea sa creada ca minte? Trebuie sa ii fi alaturi si sa o susti si sa incerci sa o ajuti sa treaca peste. Nu are ea nici o vina, trebuie sa isi scoata ideea aceasta din cap...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- lol; f**u-l in gura pe mosu' dreacu
- ba, mosu' ala e prost tare, sau doar ii place incestul?

| Sunset333 a răspuns:

Sallut,ce i se intampla este foarte nasol.Tu nu ai ce face, ea este singura care trebuie sa ia atitudine. Prietena ta trebuie sa vorbeasca neaparat cu parintii ei si sa-l evite pe cat posibil pe acel individ astfel el va intelege ca ii place si situatia se poate agrava. Tu fi alaturi de e in momentele astea si incurajeaz-o sa opreasca aceast abuz.

| SWooZie explică:

Ea mi-a zis ca daca i-ar spune sotiei lui sigur nu ar crede-o iar daca ii spune parintilor ar putea ei sa faca ceva urat de furie(na e fica lor).e o fata incredeibila e genu ala de persoana visatoare, pura e super linistita nu pot sa cred ca i s-a intamplat asa ceva, si in timp ce imi povestea am trecut pe langa un cuplu care se saruta si m-am uitat la ea si era...degustata,ea care crede in genu ala de dragoste din aia care te face sa zbori si care e pentru toata viata, ea care adora cand vedea un cuplu iubindu-se acum era degustata.si trece de la faza,, nu s-a intamplat nimic trebuie sa uit ca s-a intamplat si gata''la faza,, eu sunt de vina ca m-am blocat, ca nu am putut sa il resping''. fata asta m-a ajutat cand mie imi era foarte greu iar acum cand ei ii e greu eu nu stiu cum sa o ajut.nu pot sa uit cat de degustata era cand a vazut cuplul ala iar ea cand vedea asa ceva i se lumina fata

| flori210 a răspuns:

Acum e imediat dupa soc si e groaznic! trebuie sa treaca putin timp pentru a se impaca cu ceea ce s-a intamplat.tu trebuie sa-i fii alaturi acum mai mult ca niciodata si s-o convingi si pe ea de ideea ca acum il are pe mos la mana cu ceva si poate profita de asta

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca este in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul lui de discutii sau poate fi prietenul lui atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia lui cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente