Eu am 16 ani si pana si cea mai mica marime de sutien imi este mare
Nu te ingrijora, sanii se dezvolta pana pe la 20 de ani.
Deci cel mai bun rezultat obtii daca faci flotari, dar sa te tii...sa faci intr-o serie pana cand nu-ti mai simti mainile. flotarile dezvolta foarte multe grupe de muschi printre care si muschii pieptului, unde la femei se situeaza sanii.si daca ajungi sa faci multe, o sa ii ai super mumosi, funda?
Vai de tine! Ar trebui sa nu-ti pese absolut de loc, dar la varsta asta esti sensibila la toate vuvuzelele; stai in fata oglinzii si iti plangi de mila.
Nu-ti fa probleme! Ai auzit de Ratusca Cea Urata?
Pana la 15-16-17 ani exista diferente enorme intre cum arata corpul a doi tineri. Unii dintre ei care sunt super-frumosi ajung deformati la,, linia de sosire" pe la 25 - 30 ani. Altii care sunt un pic mai frumosi decat dracul ajung niste frumuseti atunci cand e momentul sa iasa pe scena vietii.
Ca sa-ti faci de lucru si sa te gandesti si la altceva mergi la biblioteca si cauta si explicatiile stiintifice.
Sall!
vreau sa iti sp ca sanii se dezvolta pana la 20 ani, asa ca nu iti mai face probleme.
si ink ceva; de ce iti urasti corpul?! doar te speli, te ingrijesti... faptul ca ai sanii mici poate fi si o mandrie. spre exemplu, o prietena X avea sanii mult mai mari ca mine, dar ii ura, pentru ca asta ii facea pe baieti sao pipaie mereu, ceea ce nu faceau si cu mine.
asa ca, las-o balta! peste cativa ani o sa te plangi ca sunt prea mari, te asigur! :*
Off doamne, tu esti slaba nu? si ai si 13 ani, de unde vrei sani mari? Prietenele tale nu sunt mai dezvoltate? Ai si tu rabdare ca nu o sa mori, decat sa fii grasa si cu sanii cat casa mai bine slaba cu sani mici.