| Sophie7 a întrebat:

O intrebare am : daca fac sex in ultima zi de menstruatie, neprotejat, iar prietenul nu isi da drumul in mine, ce sanse sunt de sarcina?

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sanse scazute de sarcina, dar totusi...
Ce vei face tu daca se intampla "neprevazutul"? Nu-i mai bine sa previ decat sa "tratezi"?

| MaTrIx8378 a răspuns:

Nu-i nici-o sansa de a ramane insarcinata, stai linistita

| MadRaven a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai linistita si continua laughing
Baftă!

| wild_5755 a răspuns:

Nu prea sunt sanse... Asa ca poti sta linistita happy

| Vix999 a răspuns:

Singura zi in care sa zicem ca protectia ar fi cea mai ridicata este prima zi a menstruatiei. Dupa asta...mergi la risc. Depinde foarte mult de fiecare femeie in parte.
Nu va mai culcati pe-o ureche si nu mai ascultati de chestii precum metoda calendarului.Nu este o metoda sigura pentru simplul fapt ca nu este general valabila.
Nu te risca aiurea pentru cateva minute de placere. Nu se merita.

| vrelian a răspuns:

Daca ai un cilcu regulat si faci sex in ultima zi de menstruatie si prietenul tau isi da sau nu drumul in tine nu ramai nimic.deci ai sanse zero sa ramai.asta daca cum am spus ai un ciclu regulat.ce inseamna un ciclu regulat? adica sa ai luna de luna aproximativ axceleasi numar de zile.adica de cind iti vine pina cind iar iti vine trec un nr de zile da? ei daca luna de luna sint acolo cam aceleasi nr de zile ala inseamna ciclu regulat.bine ca poate fi cu diferenta de o zi doua dar nu mai mult.cind ai diferenta mare intre cicluri atunci sa nu faci niciodata prostia sa lasi sa isi dea drumul cum spui pentru ca o sa ai surprize neplacute sau nedorite.deci iubitu tau poate sa termine linistit unde vrea treaba atita timp cit ai cum am zis ciclu regulat si faci la sf mentruatiei. pune si informeaza-te in caz ca ai ciclu regulat care si cum sta treaba cu acel calendar si fa-ti prietenul happy.si totodata te faci happy si pe tine.de ce? simplu pentru ca una este sa termine baiatul intine si alata afara. pune si fa comparatie.fa experimente dar dupa ce te info asa cum am arata.bine tu acum nici experienta nu ai, dar afla ca o femeie se simte super a dpoua zi dimineata daca barbatul a terminat in ea.de ce? sint multe chestii dar o sa le afli pe parcurs.ori poate ca nu esti curioasa de acrest aspect.restu e cum am aratat. spor la treaba.

| Eus3b1u995 a răspuns:

Nu ramai insarcinata.

| gamerulyonutz a răspuns:

Nu esti insarcinat, ma rog mici sanse

Răspuns utilizator avertizat
| WeedForever a răspuns:

Nu ai sanse, stai linistita. De obicei, abia dupa cateva zile de la menstrustie intri in perioada de ovulatie in care e mare pericolul, iar in plus, chiar daca ati facut-o neprotejat, ai zis ca nu a ejaculat in tine, asa ca poti respira usurata. Daca totusi nu esti sigura, fa-ti un test de sarcina ca sa nu mai ai dubii. Succes! happy

| Stefy_Stefana_1993 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata ata timp cat el nu isi da drumu.Se poate face sex neprotejat ata timp cat nu isi da drumu in tine poti face sex neprotejat oricand doar sa fie el atent

| Darkangel005 a răspuns:

Cel mai indicat este sa nu faci sex pe perioada menstruatiei nici in ultima zi dar da, exista sante sa se intample asta, chiar daca foarte mici. si sincer, daca isi da drumul in tine si ne protejat atunci santele sunt aproape la fel de mari ca atunci cand nu esti in perioata aceea dificila. asa ca sfatul meu este sa o lasati mai moale cand ai aceste probleme, pentru ca nu cred ca lui ii face plcere sa faceti sex cand esti pe stop si niciodata nu o faceti fara protectie, sau daca este fara protectie macar sa nu isi dea drumul in tine si sa isi verifice mereu penisul. funda?

| FernandoTorres123 a răspuns:

Vi la mine si rezolvam lasa-l pe pretenu tau :*