| mile a întrebat:

o intrebare., am primit multe cadouri de la fostul.credeti ca ar trebui sa i le >inapoiez?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum ramai cu ele, daca iti dau amintiri neplacute cand le vezi le dai la persoane sarace de pe drum sa mai zambeasca si ele.

| ruPfashu a răspuns:

Cadourile nu se cer inapoi.

| Anablondyi a răspuns:

Ti lea trimis din interes asa ca trebuie sa i le inapoiezi si sa-i spui ca nu esti de vanzare

| NoSmile a răspuns:

Buna. pai.eu zic sa le pastrezi, iar daca iti fac rau cand le vezi le poti pune intr-un loc pe care il frecventezi mai rar. poate dupa ce se va vindeca rana, iti va face placere sa le privesti si sa-ti amintesti de clipele frumoase petrecute in doi. ai grija de tine.

| iasmina0archie0fan a răspuns:

Ceea ce a fost, a fost. Eu zic sa le pastrezi fara resentimente. De exemplu poti purta inelul de la el pentru ca ti-l place nu pentru ca ti l-a oferit.
Nu vad de ce le-ai inapoia.

| Tinkerbell_5683 a răspuns:

Nu, ar fi un gest foarte urat, pune-te in locul lui tu ce ai fi simtit daca el ar fi facut acest gest? Te-ai fi simtit prost iti zic, ar fi insemnat ca numai vrei sa stii nimic de el si ca toata perioada de timp cat ai stat cu el nu a insemnat nimic pentru tine. O amintire ramane o amintire, vie in suflet, dar si acele obiecte cand le privesti iti aduc aminte de fericirea pe care ai simtit-o odata!

| RoxXxiIi a răspuns:

Ieu zic sa ii le inapoiezi devil Si sa ii spui ca poa' sa si le tsina si ca nai nevoie de elee smug

| iulya_6725 a răspuns:

Nuu...de ce sa ii le inapoiezi daca lui ii face placere sa iti daruiaska cadouri o sa se simta stanjenit daca i le inapoieziwinking