anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare ceva mai dificila... m-am desp de prietena mea din cauza ei de fapt am stat o saptamana impreuna si mie mi-a placut mult si inca imi mai place de ea. dar ea a avut o problema i-a placut sau ink ii mai place de un tip cu 10 ani mai mare ca ea si chestia are un an jumate aproape 2 ani, am incercat s-o fac sa uite dar in zadar, Ea a intrat acum clasa9a si mi-a sp sa luam o pauza ca si cum ar avea examane si n-are timp de relatie si etc iar pe mess mi-a sp ca ne-am despartit de tot... tipu ala nu are nicio trebuie cu ea. dar nu pot s-o fac sa inteleaga lucrul acesta
In fine aici vine iintrebarea
Azi noapte am visat ca eram la scoala la ea si, stateam de vorba cu un tip pe care vreau sa il bat, iar dupa aceea m-am intalnit cu ea am luato de mana ne-am imbratisat de fata cu toti colegii ei, ea era in culmea fericirii si si-a cerut iertare in fata mea, iar dupa aceea m-am trezit,
oare ce sa insemne asta?straight face ca ma impac cu ea? sunt nedumerit serioslaughing
Dau funda!
si voturi:X

Răspuns Câştigător
| Flory_2430 a răspuns:

Heykiss unele vise devin realitate, unele momente din vis se pot intampla, dar uneori se poate intampla si opusu...tot ce trebuie sa faci este sa lasi ca lucrurile sa curga de la sinelove struck succeshappy

3 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

Stii ca se spune ca atunci cand visezi un lucru` in realitate se intampla exact opusul, asta ar insemna ca nu va impacati. In fine aberatii oh go on deci daca ea il iubeste pe ala si tu desii ai incercat sa o faci sa-l uite nu s-a putut las-o in pace oh go onjjj o sa vada ea mai tarziu ca a gresit. Sunt atatea fete, lumea nu se opreste la ea.

| VLΛD a răspuns:

Ai visat ceea ce vrei tu sa se intample. fa ceea ce trebuiewinking

| adriana_7337 a răspuns:

Tu ai visat-o in asa fel pentru ca asta ai vrea sa se intample, si tegandesti mult la asta. eu nu cred in o semnificatie aparte a visului...deci...nu inseamna nimictongue