Undeva acolo te doare inca, tocmai de aceea trebuie sa faci fix ceea ce nu ai vrea sa faci, adica sa te opresti din a-i mai urmari conturile de social media, de a tine cont daca vede ce postezi, de a posta oarecum un mesaj destinat lui, trebuie sa il scoti din viata ta, asta insemnand sa il blochezi, cu cat ii urmaresti activitatea cu atat iti vei prelungi mai mult suferinta.
Offf te inteleg perfect
Parerea mea e sa vorbesti cu altcineva sa mai uiti de el
Sau ceea ce am facut eu si a functionat. Fii o varianta mai buna a ta. Fa ti o schimbare
De exemplu ce m-a ajutat pe mine mult am mers la sala m-am facut mai frumoasa m-am vopsit sunt mai puternica sunt mult mai diferita.
Si cand a vazut ca devin o varianta mai buna a mea si ca am un glow-up ce crezi? S a intors la mine doar ca de data asta nu prea l am mai vrut eu. Nu am mai avut aceleasi sentimente ca prima data. Mi am cam pierdut interesul fata de el. Si l-am lasat in 2023.
Parerea mea fa ti o schimbare fii mai indiferenta de exemplu daca o sa pui story cu tine cu rezultatele de la sala sau ce iti vei alege sa faci, si o sa iti scrie nu fii genul ala de fata disperata ca ce o sa zica aa pai pot sa o am oricand vreau eu. Fii putin mai rezervata, mai indiferenta si mai rece!
Indiferenta atrage
Si iti mai dau un sfat am auzit ca la alte fete a functionat
Cauta pe google despre manifestarea fostului